Angry Birds 2 a fost lansat sub denumirea Angry Birds Under Pigstruction, iata cum il instalezi (Video)

Angry Birds Under Pigstruction Angry Birds 2Angry Birds 2 a fost anuntat pentru lansare in data de 30 iulie de catre cei de la Rovio, insa compania finlandeza testeaza deja noul titlu de ceva vreme in App Store, el fiind “camuflat” sub denumirea Angry Birds Under Pigstruction.

Disponibil doar in App Store Canada, Angry Birds Under Pigstruction, alias Angry Birds 2, este prezentat in clipul video de mai jos in toata “splendoarea sa” si observati ca vorbim despre un titlu cu un gameplay extrem de interesant pe care cu siguranta multi il vor aprecia.

Adevarata “identitate” a Angry Birds Under Pigstruction a fost data de gol chiar de catre compania Rovio pe propria pagina Facebook, asa ca acum aveti pentru prima oara ocazia de a vedea cum arata Angry Birds 2 inainte ca jocul sa fie disponibil oficial in AppStore in doar doua zile.

Cei de la Rovio nu au oferit detalii cu privire la functionalitatea pe care urmeaza sa o ofere Angry Birds 2, asa ca tot ceea ce vedeti mai jos este oferit in exclusivitate pentru noi, compania finlandeza preferand sa ofere doar teasere care nu prezentau clar functionalitatea.

Angry Birds 2 a fost gandit de catre Rovio ca un joc menit sa creasca din nou interesul utilizatorilor in franciza Angry Birds, insa ramane de vazut cat succes va avea el.

Puteti instala Angry Birds Under Pigstruction urmand acest link.