InstaCode aduce o schimbare majora pentru LockScreen

InstaCodeInstaCode este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare majora pentru LockCscree-ul iOS 8.

Mai exact, conform dezvoltatorului InstaCode, tweak-ul ne permite sa combinam ecranele care afiseaza informatii pentru data si ora in LocScreen cu cel in care putem introduce un cod de siguranta pentru deblocarea terminalelor, astfel ca acum nu va mai trebui sa faceti trecerea de la un meniu la altul pentru deblocare.

InstaCode merges the date and passcode views on your lock screen by placing the passcode number pad directly under your date and time. No more scrolling over to the passcode page to enter your passcode, just simply turn on your device and enter it. See the screenshots for an example of how it will look.

InstaCode nu afecteaza in vreun fel sau altul securitatea sistemului de operare iOS 8, ci doar permite o mult mai usoara deblocare a terminalelor, el fiind disponibil pentru deblocare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.