Apple neaga zvonurile privind lansarea unei retele de telefonie mobila

Apple retea telefonie mobilaIeri o publicatie americana a publicat un zvon conform caruia compania Apple ar intentiona sa devina operator de telefonie mobila si ar fi in discutii avansate cu operatori din SUA si Europa in momentul de fata.

Mai mult decat atat, compania Apple ar fi deja in proces de testare a unei retele virtuale de telefonie mobila in SUA cu o parte dintre angajatii sai, rezultatele acestui test urmand a fi in final hotaratoare pentru decizia celor de la Apple de a lansa sau nu aceasta retea virtuala.

Zvonul aparut in cursul zilei de ieri a facut inconjurul lumii si intr-o miscare complet neobisnuita pentru echipa de PR a celor de la Apple, astazi din Cupertino a venit o negare pentru informatiile aparute in cursul zilei de ieri, ea fiind oferita unei televiziuni de stiri din SUA.

Conform celor de la Apple, ei nu se afla in discutii cu diversi operatori de telefonie mobila pentru a lansa o retea virtuala de telefonie mobila si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru in viitorul apropiat sau indepartat, deci daca va asteptati ca serviciul sa fie lansat, ei bine acest lucru nu se va intampla.

Avand in vedere ca Apple rareori raspunde zvonurilor lansate de catre diverse publicatii de pe glob, este destul de neobisnuit sa vedem ca in acest caz a simtit nevoia sa clarifice lucrurile din moment ce lansarea unei retele virtuale de telefonie mobila este oricum greu de crezut.

Presupun ca la mijloc ar fi unele parteneriate dintre Apple si diversi operatori de telefonie mobila de pe glob, iar informatiile de astazi au menirea de a ii linisti pe acestia, insa e putin probabil sa aflam adevaratul motiv al raspunsului oferit astazi de catre compania Apple.

Aceste afiind spuse, daca Apple ar fi lansat o retea de telefonie mobila, ati fi fost interesati sa va abonati la ea ?