Cum instalez iTunes in Windows 10 ?

instalare iTunes Windows 10Windows 10 a fost lansat de ceva vreme pentru calculatoarele din lumea intreaga, iar daca ati incercat sa instalati iTunes in noua versiune a sistemului de operare, atunci probabil ati intampinat diverse erori pe care nu le-ati inteles.

Mai exact, in tentativa de a instala iTunes in Windows 10 sistemul de operare va afisa erorile An error occurred during the installation of assembly Microsoft… HRESULT: 0x80073715 ori Apple application support was not found (Windows error 2), ele parand a fi fara rezolvare.

Realitatea este ca pentru a instala iTunes in Windows 10 nu va trebuie decat cateva minute de rabdare, asta pentru a astepta ca programul sa fie descarcat din serverele Apple, deoarece instalarea este facuta la fel de repede precum in oricare alta versiune veche a sistemului de operare.

Din pacate se pare ca pagina oficiala de descarcare a iTunes din website-ul Apple nu ofera versiunile corecte ale programului pentru Windows 10, astfel ca va trebui sa descarcati programul din link-uri separate care ofera un build special pentru noua versiune a sistemului de operare Microsoft.

Mai exact, puteti descarca iTunes pentru Windows 10 de aici :

Fiecare link va duce spre o versiune potrivita pentru build-ul vostru al Windows 10, iar dupa ce faceti descarcarea veti putea instala programul urmand procedura normala de deschidere si trecere prin optiunile de instalare, fara a face alte modificari.