Analistii prezic vanzari dezamagitoare pentru iPhone 6S

vanzari iPhone 6SiPhone 6S nu a fost inca lansat pe piata de catre compania Apple, insa analistii americani prevad deja vanzari dezamagitoare pentru noul smartphone al companiei Apple si ofera cateva motive pentru afirmatiile facute in cursul acestei zile.

Analistul care a oferit atat de multe informatii valide despre produse Apple nelansate sustine ca Apple nu va inregistra vreo crestere in vanzari cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, el estimand ca Apple va vinde intre 65 de milioane si 75 de milioane de unitati in Q4 2015.

In Q4 2014 Apple a vandut 74.5 milioane de iPhone-uri in lumea intreaga, iar vanzarile similare de anul acesta ar avea la baza economia Chinei care se afla in declin, dar si functia Force Touch care nu ar fi atat de atractiva pentru consumatori precum si-ar imagina compania Apple.

Adevarul este ca posesorii de Apple Watch-uri sau MacBook-uri noi nu au prezentat cu foarte multe laude functia Force Touch, asa ca exista o foarte mare posibilitate ca ea sa nu fie chiar atat de grozava precum s-ar astepta compania Apple sau unii fani ai terminalelor iPhone.

V-am spus ieri cum functioneaza Force Touch in iPhone 6S cu iOS 9 si in mare vorbim doar despre o metoda mai rapida si mai usoara de a folosi iOS 9, insa nimic revolutionar, asa ca persoanele care se asteapta la asa ceva vor ramane foarte dezamagite de ceea ce va oferi Apple.

Anul trecut Apple a vandut 10 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus intr-un singur weekend, iar anul acesta se pare ca vanzarile nu vor fi mai mari decat cele de acum 1 an, insa asta daca ne uitam la ceea ce spun analistii despre cele doua terminale.

Realitatea este ca avand suficiente terminale in stoc, Apple ar putea vinde intre 11 si 15 milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa totul va depinde de interesul utilizatorilor.