Force Touch va face utilizarea iOS 9 mai rapida pe iPhone 6S

Force Touch iOS 9 iPhone 6SForce Touch va fi implementat in iPhone 6S si iPhone 6S Plus in aceasta toamna, insa daca va asteptati ca el sa aduca functii revolutionare care va vor da pe spate, ei bine s-ar putea sa ramaneti dezamagiti de prima implementare a acestei functii in iOS 9.

V-am spus aseara cum functioneaza Force Touch pe iPhone 6S in iOS 9 si confirm primelor informatii oferite de catre surse din interiorul companiei Apple, cei din Cupertino doresc sa ne ofere o metoda mai rapida de a interactiona cu diverse functii ale sistemului de operare.

Mai exact, Force Touch are menirea de a ne ajuta sa ajungem mai usor la anumite meniuri cu functii disponibile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in iOS 9 si sa ne ofere noi moduri de a vizualiza meniuri cu optiuni pentru diverse functii, deci nu vorbim despre ceva revolutinar, cel putin nu in aplicatiile native.

Apple crede ca poate sa isi convinga utilizatorii sa foloseasca Force Touch in iPhone 6S si iOS 9 pentru a inlocui multiple apasari pe ecran pentru a ajunge in diverse meniuri, scutindu-i in aceeasi masura de timp pierdut cautand anumite optiuni sau functii ale aplicatiilor.

Force Touch simplifica interactiunea cu iPhone 6S in iOS 9

Ca sa fiu sincer, mi se pare grozav ca folosind Force Touch poti accesa direct un anumit meniu al unei aplicatii si ca poti actiona o anumita functie a sistemului de operare printr-o simpla apasare puternica sau usoara, intregul sistem fiind gandit pentru eficienta acum.

Avand in vedere ca ne aflam la o mai putin de o luna distanta de prezentarea iPhone 6S, e putin probabil ca Force Touch in iOS9 sa aiba functii complet diferite fata de cele care ne-au fost prezentate aseara, insa asta nu inseamna ca Apple nu va oferi ceva in plus.

Desi Apple pare sa fi gandit Force Touch in iPhone 6S pentru eficienta si scurtarea timpului pierdut folosind iOS 9, in aplicatii am putea avea parte de mult mai multe, dar asta doar daca Apple le va oferi dezvoltatorilor API-uri cu acces la Force Touch.

Acestea fiind spuse, trebuie sa aveti asteptari limitate de la Force Touch, cel putin la inceput.