Descarca iOS 8.4.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

download iOS 8.4.1iOS 8.4.1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga pentru a rezolva, in principal, probleme ale Apple Music si Beats 1 Radio.

In subsidiar compania Apple a rezolvat prin iOS 8.4.1 o problema majora pentru ea, mai exact vulnerabilitatile care au stat la baza iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak ce poate fi efectuat prin intermediul TaiG, astfel ca este bine sa il evitati daca aveti nevoie de el pe terminale.

Puteti face download iOS 8.4.1 in momentul de fata in PC-urile voastre, insa daca doriti sa faceti in continuare jailbreak, este recomandabil sa evitati aceasta versiune a sistemului de operare pentru a putea exploata iOS-ul cu ajutorul programului creat de catre cei de la TaiG.

Download iOS 8.4.1

Puteti face download iOS 8.4.1 accesand link-urile de mai jos de pe un PC :

Articolul precedentiTunes 12.2.2 a fost lansat
Articolul următorApple confirma oficial blocarea iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak prin iOS 8.4.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.