Tastatura fizica urata a Samsung Galaxy Note 5 nu prea functioneaza (Video)

Samsung Keyboard Cover tastaturaZilele trecute v-am vorbit despre Samsung Keyboard Cover, o tastatura fizica urata pentru Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ care are menirea de a proteja smartphone-urile cu carcasa atasata, dar si de a le permite utilizatorilor sa tasteze mai usor.

La o prima vedere tastatura pare a fi “rupta” dintr-un vechi smartphone Nokia, insa in realitate vorbim despre multiple bucati mici de plastic atasate de una mai mare care acopera o treime din ecran si trebuie sa se potriveasca peste tastatura virtuala a Android.

Apasand acele butoane sunt apasate implicit si tastele tastaturii virtuale a Android, Samsung Keyboard Cover neavand vreo functie de conectivitate, ea fiind doar o bucata de plastic vanduta la supra-pret pentru cei care fie sunt fani extremi Samsung, fie sunt prostitis a cumpere una.

Revenind la subiect, trecand peste faptul ca ideea celor de la Samsung de a se reintoarce in anul 2007 este stupida, mai stupid este faptul ca tastatura lor nu prea functioneaza chiar atat de bine precum au prezentat-o ei, dar acest lucru era foarte usor de ghicit oricum.

https://vine.co/v/edPiE91Ulqq

Se pare ca apasarea unor taste genereaza automat apasarea altora pentru ca intreaga tastatura este gandita ca un produs chinezesc de proasta calitate, care este totusi vandut la un pret exagerat deoarece are brand-ul Samsung pe spate, insa acest lucru nu mai valoreaza chiar atat de mult.

Cred ca Samsung si-ar fi putut consuma mai util energia invatandu-si presedintele sa vorbeasca engleza, sau sa caute o metoda de a implementa o baterie mai mare in smartphone-urile sale decat sa dezvolte tampenii de acest gen, dar vorbim totusi despre Samsung aici.

Pana lanseaza Apple o tastatura fizica pentru iPhone, Samsung probabil se va mai face de ras de cateva ori cu accesorii stupide precum Samsung Keyboard Cover.

8 COMENTARII

  1. Am zis Samsung si am tras apa. Eu stiam ca fac numai lucruri placute si care functioneaza perfect si nu sunt la supra pret. Pana si tastatura este preluata de la 90’s Nokia

  2. @Dabija: 80 de dolari pe un accesoriu din plastic care nu merge? Really? De ce sa nu-mi cumpar o tampenie de 5 dolari care functioneaza la fel? Macar aia e ieftina.

  3. @marian_24: Exact comparatia asta a facut-o si cel care a facut Vine-ul de mai sus. Diferenta e ca Blackberry e Blackberry, iar tastatura asta e o chinezarie din plastic care nu are nimic similar cu o tastatura Blackberry, dar costa cat un telefon Nokia.

  4. Succesul tastaturii se va vedea în timp, după reviziile utilizatorilor. Deocamdată nu putem spune nimic urmărind un clip de câteva secunde. Pur și simplu nu este relevant. Extrem de mulți oameni vor aprecia o tastatură fizică. Gândiți-vă că o companie ca Samsung dezvoltă produse pe baza unor date din piață. Se pare că oamenii vor o asemenea tastatură.

  5. Se simte din raspunsuri ca iphone is the best si restu…
    Nu e chiar asa…piatza decide nu un clip sau analistii bla bla…
    Vad n’spe teste cu ala e mai bun cu 1 secunda… Bla bla irelevant