Samsung Galaxy S6 Edge+ – specificatii, pret, imagini si lansare

Samsung Galaxy S6 Edge+Samsung Galaxy S6 Edge+ a fost anuntat oficial de catre compania Samsung dupa cateva saptamani de zvonuri si informatii mai mult sau mai putin contradictorii aparute pe internet.

Pentru cei care asteptau Samsung Galaxy S6 Edge+, iata ca asteptarea a luat sfarsit, compania Samsung anuntand in aceasta seara specificatiile tehnice, pretul de vanzare si data de lansare, iar imaginile de mai jos sunt oferite oficial de catre coreeni pentru cei interesati sa le vada.

Specificatii tehnice

Samsung Galaxy S6 Edge+ 2

Exact precum Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge+ are un ecran Super AMOLED de 5.7 inch cu rezolutie Quad HD, acesta din urma fiind curbat in ambele margini, un chip Exynos 7420 cu procesor octa-core, 4 GB RAM DDR 4, camera principala de 16 megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli.

https://www.youtube.com/watch?v=_Q-p-zkydLQ

Separat Samsung Galaxy S6 Edge+ are o baterie de 3000 mAh, si spatiu de stocare minim de 32 GB, el avand totusi o carcasa din metal si sticla, cei de la Samsung spunand ca forma ergonomica face utilizarea cu o singura mana mult mai usoara decat si-ar imagina cineva.

Pret si lansare

Samsung Galaxy S6 Edge+ 3

Samsung Galaxy S6 Edge+ nu are deocamdata un pret de lansare stabilit de catre compania Samsung, insa pe data de 21 august urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda, insa probabil el nu va fi mai scump decat Samsung Galaxy S6 Edge.

In ceea ce priveste design-ul, vorbim despre un Samsung Galaxy S6 Edge mai mare care pastreaza aceleasi caracteristici de design si aceleasi idei pentru carcasa, astfel ca utilizatorii care au evitat acel terminal au acum ocazia de a il achizitiona pe acesta.

Pe partea de functionalitate Samsung Galaxy S6 Edge+ vine in plus cu Samsung Pay, insa acest sistem va fi oferit de catre cei de la Samsung inclusiv in Samsung Galaxy S6 Edge, astfel ca utilizatorii vechi nu vor pierde mare lucru daca detin deja vechiul produs lansat de coreeni.

Samsung Galaxy S6 Edge+ 1

Samsung Galaxy S6 Edge+ 4

Samsung Galaxy S6 Edge+ 5