Samsung Gear S2 a fost prezentat de Samsung

Samsung Gear S2Samsung Gear S2 a fost prezentat de Samsung in aceasta seara impreuna cu Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, insa vorbim doar despre un preview, nu despre o prezentare oficiala urmata si de o lansare.

Desi au aratat lumii intregi Samsung Gear S2 in aceasta seara, coreenii au afirmat ca noul lor smartwatch va fi prezentat oficial abia in data de 3 septembrie in cadrul IFA Berlin 2015, el urmand a fi lansat dupa acea data pentru toate persoanele interesate de asemenea produse.

Dupa cum puteti vedea deja si din imagini, Samsung Gear S2 are o interfata diferita de cea folosita de catre compania Samsung in trecut pentru smartwatch-urile sale, deci in Coreea de Sud a fost inteles faptul ca utilizatorii au nevoie si de o interfata care arata bine pentru un smartwatch.

Daca in trecut Samsung a folosit si Android Wear pentru smartwatch-urile sale, pentru Samsung Gear S2 compania coreeana va folosi sistemul de operare Tizen dezvoltat de catre proprii angajati, astfel ca de data aceasta nu vorbim despre folosirea unui sistem de operare cu multe aplicatii disponibile.

Samsung Gear S2 1

Deocamdata nu se stie cat va costa Samsung Gear S2 in momentul lansarii pe piata, insa daca Samsung doreste sa concureze eficient cu Apple Watch, atunci va trebui sa isi vanda produsul al un pret mai mic decat cel al ceasului inteligent lansat de catre Apple.