Downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4 este posibil

downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4Downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4 este posibil in aceasta seara avand in vedere ca iOS 8.4.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga, semnarea SHSH-urilor pentru iOS 8.4 ramanand in continuare valida.

V-am spus deja ca Apple a confirmat blocarea iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak impreuna cu alte cateva zeci de exploit-uri existente in sistemul sau de operare, astfel ca daca veti instala iOS 8.4.1 nu veti mai putea face jailbreak folosind programul lansat de catre hackerii echipei TaiG.

Partea buna este ca downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4 este posibil in momentul de fata, astfel ca daca ati dorit sa incercati noua versiune a sistemului de operare, acum puteti reveni la cea veche fara probleme pentru a face si jailbreak in cazul in care aveti nevoie de el.

Downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4

Inainte de incepe procesul de downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4 trebuie sa va avertizez ca este recomandabil sa efectuati un backup al datelor voastre folosind iTunes si nu iCloud, asta deoarece daca aveti un backup vechi al iOS 8.4 in iCloud, el va fi cu siguranta utilizabil.

In aceeasi masura, va recomand sa va asigurati ca va amintiti parola Apple ID-ului vostru in cazul in care aveti Find my iPhone activ, dar si ca aveti cartela de activare, in cazul in care terminalul este blocat intr-o retea straina.

  1. Descarca iOS 8.4.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa finalizarea procedurii veti avea iOS 8.4 instalat din nou iPhone, iPad si iPod Touch si desigur ca veti putea instala din nou iOS 8.4.1 atat timp cat Apple va mai semna SHSH-uri pentru el.

13 COMENTARII

  1. salut , se mai poate face downgrade ?
    am un 4s cu 8.1.3 si vroiam sa ii fac update la 8.4 cu jailbreak si dupa downgrade la 6.1.3.

  2. M-a batut ginionul sa updatez la 8.4.1…acuma safarai nu mai merge. Ca sa deschid un site tre sa restartez iPad 4. Mai bine sa nu treceti la iOS 8.4.1!!!!

  3. Eu l-am actualizat azi si nu mai merge sa il downgrade-ez… E primul meu iphone si nu stiam cum sa fac. Alta optiune nu mai exista?