iOS 8.4.1 jailbreak

iOS 8.4.1 jailbreakiOS 8.4.1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, actualizarea aducand in principal rezolvari pentru problemele Apple Music.

Separat Apple a blocat 40 de vulnerabilitati ale iOS 8.4.1, facand practic iOS 8.4.1 jailbreak imposibil pentru utilizatorii din lumea intreaga indiferent ce program de jailbreak ar fi promovat pe internet in momentul de fata ca fiind capabil sa faca acest lucru de pe un calculator.

iOS 8.4.1 jailbreak este imposibil de facut cu programele celor de la TaiG sau Pangu, iar daca gasiti pe undeva pe internet un website care sustine ca evad3rs au lansat o versiune a evasi0n compatibila cu iOS 8.4.1, atunci ar fi bine sa nu mai cititi ceva ce scrie pe acolo vreodata.

In momentul de fata iOS 8.4.1 jailbreak nu poate fi facut indiferent cat de mult va doriti acest lucru si este bine sa nu descarcati de pe internet diverse programe care va promit ca pot face aceasta procedura deoarece veti aduna numai malware si virusi in calculatoarele voastre.

iOS 8.4.1 jailbreak

Avand in vedere ca Apple a blocat atat de multe vulnerabilitati in iOS 8.4.1, multe dintre ele ale celor de la TaiG, sansele ca o solutie de iOS 8.4.1 jailbreak sa apara sunt egale cu zero, mai ales ca intr-o luna va fi lansat si iOS 9 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Avand in vedere proximitatea lansarii iOS 9, dezvoltarea unei solutii de iOS 8.4.1 jailbreak ar fi nu doar stupida ci si fara rost, deoarece s-ar arunca la gunoi exploit-uri care ar fi extrem de utile in exploatarea viitoarei versiuni majore a sistemului de operare iOS dezvoltat de Apple.

Concluzionand, iOS 8.4.1 jailbreak nu poate fi facut de nimeni in momentul de fata si nu va lasati prostiti sa descarcati virusi sau mai rau sa platiti pentru programe, insa puteti face downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4 pentru a face mai apoi jailbreak.