iOS 8.4.1 – merita instalat ?

iOS 8.4.1 merita instalatiOS 8.4.1 este disponibil pentru instalare din cursul serii trecute pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, insa multi se intreaba daca ar trebui sau nu sa instaleze actualizarea pentru dispozitive.

iOS 8.4.1 aduce in principal rezolvari pentru problemele de functionare ale Apple Music si Beats 1 Radio, separat de ele compania Apple blocand 40 de vulnerabilitati existente in iOS 8, astfel ca teoretic actualizarea ar trebui sa ofere mai multa siguranta in utilizarea zilnica.

Apple a blocat solutia de iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata si v-am spus deja ca iOS 8.4.1 jailbreak este imposibil, deci daca aveti nevoie de asa ceva, nu instalati actualizarea in terminalele voastre deoarece veti fi nevoiti sa faceti downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4.

Trecand peste acestea, iOS 8.4.1 rezolva diverse alte probleme minore de functionare ale iDevice-urilor pentru a oferi o experienta de utilizare cat se poate de buna, insa ele sunt atat de nesemnificative incat compania Apple nu le-a mentionat in changelog-ul oficial al sistemului de operare.

iOS 8.4.1 – merita instalat ?

Partea buna a iOS 8.4.1 este ca Apple pare sa fi imbunatatit simtitor performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre, iar unii utilizatori raporteaza inclusiv faptul ca autonomia bateriei este mai buna dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare in terminale.

In legatura cu autonomia bateriei nu va pot spune foarte multe dupa doar o zi, insa performantele sunt intr-adevar mai bune si acest lucru era cel mai probabil de asteptat pentru o actualizare lansata de catre compania Apple, chiar daca iOS 8.4.1 este un update minor pentru iDevice-uri.

Concluzionand, iOS 8.4.1 merita instalat daca nu aveti nevoie de jailbreak si vreti performante mai bune combinate cu rezolvare unor probleme ale Apple Music, insa evitati-l daca aveti nevoie de jailbreak si nu va ganditi ca biblioteca muzicala iCloud poate fia ctivata in el.

27 COMENTARII

 1. Eu sincer sunt multumit de iOS 8.4.1 pentru ca merge mai bine si autonomia bateriei este mult mai buna. Pacat ca nu mai poti face jailbroke dar nu prea conteaza. Este super ok si recomand.

 2. Eu am o alta pb cu acest upgrade, atunci cand vreau sa trimit ceva pe mail(poza, link, etc) aplicatia de mail se blocheaza, a mai patit cineva asa ceva?

 3. Micutu: nici mie nu imi merge bine aplicatia mail. Uneori se blocheaza si nu mai arata mailurile noi cu zilele, pana repornesc aplicatia.

 4. @andrei: Si daca l-as fi scris la o ora dupa aparitie si ti-as fi zis sa faci update cand existau probleme majore si erai nevoit sa faci downgrade ce ziceai?
  Doar un om fara minte publica recomandari de genul asta fara sa analizeze intai situatia macar o zi.
  Articolele sunt citite de mii de oameni, asa ca recomandarile afecteaza foarte multe persoane.

 5. Salut,
  Imi poate spune cineva ce tip de card trebuie sa am sa adaug la metodele de plata in App Store?
  Am incercat doua tipuri de carduri, MasterCard si Visa Electron si niciunul nu a mers.
  Multumesc!

 6. @Bogdan Andrei: Trebuie sa iti permita banca sa faci plati online cu cardul, ambele tipuri sunt acceptate, daca banca te lasa sa faci plati online. Trebuie sa ai acel cod CVV2 pe spatele card-ului.

 7. Scadea procentul la baterie prea repede. Mentionez ca facusem update OTA. Am dat si reset all network and settings si la fel, aceeasi problema cu bateria. Am facut downgrade la 8.4, acum este ok. Background app refresh nu era activat nici cu update nici acum. Iphone 5S

 8. Multumesc mult pentru raspunsul rapid,
  Mentionez ca ambele carduri sunt pentru plati pe internet, pe ambele am cod CVV pe spate, platesc in multe locuri in Romania si in strainatate si totul e perfect.
  Doar pe Apple Store nu.
  Am trimis mail la Apple si ei ma indruma sa cumpar iTunes Gift Cards.

 9. Bug-ul important ce iti reporneste telefonul daca pornesti podcasturile nu se rezolva ??? (Porind podcastul si daca apesi repetat,pe rand butonul de power si home reporneste telefonul)