iOS 8.4.1 – merita instalat ?

iOS 8.4.1 merita instalatiOS 8.4.1 este disponibil pentru instalare din cursul serii trecute pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, insa multi se intreaba daca ar trebui sau nu sa instaleze actualizarea pentru dispozitive.

iOS 8.4.1 aduce in principal rezolvari pentru problemele de functionare ale Apple Music si Beats 1 Radio, separat de ele compania Apple blocand 40 de vulnerabilitati existente in iOS 8, astfel ca teoretic actualizarea ar trebui sa ofere mai multa siguranta in utilizarea zilnica.

Apple a blocat solutia de iOS 8.1.3 – iOS 8.4 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata si v-am spus deja ca iOS 8.4.1 jailbreak este imposibil, deci daca aveti nevoie de asa ceva, nu instalati actualizarea in terminalele voastre deoarece veti fi nevoiti sa faceti downgrade iOS 8.4.1 la iOS 8.4.

Trecand peste acestea, iOS 8.4.1 rezolva diverse alte probleme minore de functionare ale iDevice-urilor pentru a oferi o experienta de utilizare cat se poate de buna, insa ele sunt atat de nesemnificative incat compania Apple nu le-a mentionat in changelog-ul oficial al sistemului de operare.

iOS 8.4.1 – merita instalat ?

Partea buna a iOS 8.4.1 este ca Apple pare sa fi imbunatatit simtitor performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre, iar unii utilizatori raporteaza inclusiv faptul ca autonomia bateriei este mai buna dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare in terminale.

In legatura cu autonomia bateriei nu va pot spune foarte multe dupa doar o zi, insa performantele sunt intr-adevar mai bune si acest lucru era cel mai probabil de asteptat pentru o actualizare lansata de catre compania Apple, chiar daca iOS 8.4.1 este un update minor pentru iDevice-uri.

Concluzionand, iOS 8.4.1 merita instalat daca nu aveti nevoie de jailbreak si vreti performante mai bune combinate cu rezolvare unor probleme ale Apple Music, insa evitati-l daca aveti nevoie de jailbreak si nu va ganditi ca biblioteca muzicala iCloud poate fia ctivata in el.