Jailbreak iOS 8.4.1 a fost demonstrat de Pangu

Jailbreak iOS 8.4.1Jailbreak iOS 8.4.1 a fost demonstrat de catre echipa de hackeri Pangu in cadrul unei conferinte HackPwn2015, ei folosind un terminal iPhone 6 pentru a dovedi acolo ca iOS 8.4.1 poate fi exploatat cu usurinta in momentul de fata.

Desi cei de la Pangu au demonstra o solutie de jailbreak iOS 8.4.1 in fata celor prezenti la conferinta HackPwn2015 folosind un terminal iPhone 6, nu trebuie sa va ganditi ca solutia va fi disponibila pentru descarcare in viitorul apropiat pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

Hackerii au demonstra jailbreak iOS 8.4.1 doar in ideea de a arata ca au un exploit disponibil pentru aceasta versiune a iOS 8, insa vulnerabilitatea sau vulnerabilitatile vor fi pastrate pana in momentul in care lansarea iOS 9 va avea loc, deci vom avea destul de asteptat.

iOS 9 jailbreak este mult mai important decat jailbreak iOS 8.4.1, iar pana si hackerii chinezi stiu acest lucru, asta desi ei au demonstrat in ultimul an ca nu tin cont de momentul in care arunca pe fereastra exploit-uri atat timp cat exista cineva dispus sa plateasca pentru publicarea lor.

In momentul de fata hackerii de la Pangu, TaiG si Keen Team au anuntat ca vor dezvolta o solutie de iOS 9 jailbreak, asta ca nu trebuie sa va ganditi ca jailbreak iOS 8.4.1 va fi vreodata lansat, mai ales ca vom avea iOS 9 disponibil in mai putin de o luna in iTunes.

Articolul precedentBlek este disponibila la REDUCERE in App Store!
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 22.08.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.