Prima Pagina jailbreak Jailbreak iOS 8.4.1 a fost demonstrat de Pangu

Jailbreak iOS 8.4.1 a fost demonstrat de Pangu

Jailbreak iOS 8.4.1Jailbreak iOS 8.4.1 a fost demonstrat de catre echipa de hackeri Pangu in cadrul unei conferinte HackPwn2015, ei folosind un terminal iPhone 6 pentru a dovedi acolo ca iOS 8.4.1 poate fi exploatat cu usurinta in momentul de fata.

Desi cei de la Pangu au demonstra o solutie de jailbreak iOS 8.4.1 in fata celor prezenti la conferinta HackPwn2015 folosind un terminal iPhone 6, nu trebuie sa va ganditi ca solutia va fi disponibila pentru descarcare in viitorul apropiat pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

Hackerii au demonstra jailbreak iOS 8.4.1 doar in ideea de a arata ca au un exploit disponibil pentru aceasta versiune a iOS 8, insa vulnerabilitatea sau vulnerabilitatile vor fi pastrate pana in momentul in care lansarea iOS 9 va avea loc, deci vom avea destul de asteptat.

iOS 9 jailbreak este mult mai important decat jailbreak iOS 8.4.1, iar pana si hackerii chinezi stiu acest lucru, asta desi ei au demonstrat in ultimul an ca nu tin cont de momentul in care arunca pe fereastra exploit-uri atat timp cat exista cineva dispus sa plateasca pentru publicarea lor.

In momentul de fata hackerii de la Pangu, TaiG si Keen Team au anuntat ca vor dezvolta o solutie de iOS 9 jailbreak, asta ca nu trebuie sa va ganditi ca jailbreak iOS 8.4.1 va fi vreodata lansat, mai ales ca vom avea iOS 9 disponibil in mai putin de o luna in iTunes.

 • Cel mai probabil este acelasi exploit folosit pentru 8.3 si 8.4. Mai mult ca sigur cei de la Apple nu se mai concentreaza pe fixarea vulnerabilitatilor care au fost exploitate si au permis folosirea jailbreakului pentru versiunile respective ci dezvolta cu sport iOS 9 care zic ei ca nu se mai poate jailbreakui (asta va ramane de vazut). iOS 8.4.1 fixeaza doar niste probleme legata in general de noua aplicatie Music lansata in 8.4 asa ca nu merita sa va faceti update. Daca aveti 8.4 cu jailbreak, pastrati-l asa pentru ca este stabil, functioneaza fara probleme si pana la iOS 9 nici nu veti mai vedea alte imbunatari in 8.4.x (poate doar fixuri minore pentru diferite buguri).

 • Bogdan

  Nu “fixeaza” nimic

 • spree

  De 5 ore incerc sa fac jailbreak pe ios 8.4 si nu trec de 30% (eroare 1102), cu resetare si configurare nou iphone si toate setarile de parole, airplane mode scoase. Cu evasion in 5 min aveam jailbreak.

 • Pingback: iOS 8.4 nu mai este semnat de Apple, instalarea este imposibila | iDevice.ro()

 • ionutz

  @disqus_kkHCyIv6lv:disqus Dezinstaleaza iTunes si driverele apple si sterge toate folderele si tot ce tine iTunes, apoi instaleaza curat iTunes 12.0.1 (il gasesti si aici pe idevice, dar si pe site-ul celor de la Taig). Apoi jailbreak-ul functioneaza 100% fara probleme si dureaza maximum 2 minute.

 • Bateria tine la fel si de incalzit tot asa se incalzeste. Imbunatatiri la baterie si incalzit sunt pe iOS 9 inclusiv in beta-uri

 • spree

  Am incercat pe alt calculator (cred era de la usb low speed). A mers sub 2 min. Dehh… am un pentium 4 in 2015. Mersi pentru indrumari!