iPhone 6C ar putea fi lansat in noiembrie

iPhone 6C lansare noiembrieiPhone 6C incepe sa fie un mit similar cu cel al binecunoscutului iTV, televizorul pe care compania Apple l-a dezvoltat timp de cativa ani de zile, dar care in final nu a mai fost lansat pe piata.

Spun aceste lucruri deoarece in ultima perioada au aparut nenumarate zvonuri contradictorii cu privire la posibila lansare a iPhone 6C, unul nou aparut astazi contrazicand altele de zilele trecute in ceea ce priveste aparitia produsului pe piata in toamna acestui an impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Mai exact, zvonul de astazi ne da de inteles ca Foxconn ar urma sa produca terminalul iPhone 6C in fabricile sale din China, noiembrie fiind luna in care productia in masa ar urma sa inceapa, la peste doua luni distanta de initierea productiei iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

In aceasta idee, cei de la Foxconn ar fi initiat o procedura masiva de angajare de personal pentru a putea sustine atat productia iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cat si productia viitorului iPhone 6C, taiwanezii fiind responsabili pentru 60% din productia primelor doua dispozitive.

Se pare ca Foxconn ar urma sa produca singura iPhone 6C pentru Apple si daca zvonul este adevarat, atunci pana in noiembrie dispozitivul va fi inclusiv prezentat de catre compania Apple, lansarea oficiala putand avea loc impreuna cu cea a unor noi tablete iPad.

In baza informatiilor aparute pana acum am aflat ca iPhone 6C ar putea avea un chip A8, un ecran de 5 inch, o camera de 8 megapixeli, dar si un modul Touch ID.