iPhone 6C cu ecran de 5 inch este in dezvoltare, iPhone 6S va avea modem Qualcomm

iPhone 6C ecran 5 inch schitaiPhone 6C cu ecran de 5 inch este in dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei Apple, cei din Cupertino alegand sa creasca dimensiunea ecranului acestui tip de dispozitiv de la 4 inch cat are in momentul de fata.

In imaginea de mai sus puteti vedea o reproducere a unei schite create pentru iPhone 6C cu ecran de 5 inch, ea fiind realizata de catre o persoana care lucreaza intr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, terminalul fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme in Asia.

Design-ul acestui presupus iPhone 6C cu ecran de 5 inch pare a semana cu cel al iPhone 6S, insa nu vorbim despre cel din urma dispozitiv, compania Apple avand un terminal separat cu ecran full HD de 5 inch, chip A9 si o camera de 8 megapixeli.

iPhone 6C cu ecran de 5 inch si prima schita

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au hardware similar, doar ca ecranele au diagonale de 4.7 inch si 5.5 inch, camera principala avand 12 megapixeli, deci acest iPhone 6C vine cu o diagonala intermediara in oferta de terminale a companiei Apple, el fiind un dispozitiv separat.

Avand in vedere ca aceasta este prima oara cand auzim despre existenta unui iPhone 6C cu ecran de 5 inch, informatia trebuie privita ca fiind un zvon ce ar putea fi fals, mai ales ca vorbim despre o diagonala despre care nu am auzit nimic pana in momentul de fata.

Pana acum ni s-a spus ca iPhone 6C va avea in continuare un ecran de 4 inch si design-ul vechiului iPhone 5C, hardware-ul fiind imbunatatit, un Touch ID fiind adaugat, astfel ca includerea unui ecran de 5 inch este o noutate absoluta pentru acest dispozitiv.

Qualcomm will still supply all the modem chips needed for the upcoming iPhone, but Apple is mulling multiple suppliers of modem chips for its 2017 series, industry sources have claimed. Qualcomm is partnering with TSMC to supply 100% of the modem chips for use in the new iPhones slated for launch in September 2015.

Separat de acestea ni se confirma din nou faptul ca Qualcomm va furniza chip-uri modem pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus si iPhone 7, asta in conditiile in care acum cateva saptamani au aparut informatii care indicau faptul ca Intel va furniza chip-ul modem al iPhone 7.

In realitate abia incepand cu iPhone 7S cei de la Intel vor putea furniza aceasta componenta pentru compania Apple, insa pana atunci s-ar putea schimba foarte multe.