iPhone 6C urmeaza sa fie lansat impreuna cu iPhone 6S

lansare iPhone 6CiPhone 6C este unul dintre produsele pe care compania Apple le dezvolta in momentul de fata impreuna cu diversi parteneri asiatici, iar informatiile privind lansarea sa pe piata au fost cat se poate de derutante in ultimele luni.

Diverse zvonuri anuntau faptul ca iPhone 6C va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, in timp ce alte zvonuri anuntau faptul ca terminalul nu va mai ajunge anul acesta in oferta companiei americane, insa iata ca astazi aflam noi vesti bune pentru cei care il asteapta.

Conform unei surse cu informatii corecte privind terminale mobile care urmeaza sa fie lansate pe piata, iPhone 6C ar trebui sa fie lansat pe piata impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, desi acest lucru pare destul de improbabil in momentul de fata avand in vedere posibila strategie Apple.

Daca iPhone 6C va fi intr-adevar lansat de catre Apple, atunci ne putem astepta ca el sa aiba acelasi chip A8 precum iPhone 6, un Touch ID pentru citirea amprentelor, o carcasa din plastic si probabil o baterie mai buna, insa ecranul ar urma sa isi pastreze diagonala de 4 inch ca si pana acum.

Nu se stie deocamdata la ce pret ar urma compania Apple sa isi vanda terminalul iPhone 6C, insa e putin probabil ca el sa fie cu mult mai scump decat iPhone 6 in momentul in care acest din urma dispozitiv va fi trecut pe “linie secundara” de catre compania Apple.