YouTube Gaming a fost lansat oficial

Youtube GamingYouTube Gaming este o platforma lansata in cursul acestei zile de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind gandita pentru a ne permite sa facem streaming video pentru orice fel de jocuri jucam pe PC-uri si in viitor pe terminale mobile.

Gandita ca un competitor pentru Twitch, platforma YouTube Gaming poate fi accesata chiar acum din aceasta pagina, o multitudine de persoanef acand deja streaming pentru sesiunile de joc pe care le desfasoara, intregul sistem fiind extrem de simplu de efectuat acum.

Momentan YouTube Gaming este disponibil pentru streamind video doar in SUA sau Marea Britanie, insa oricine de pe planeta poate urmari transmisiunile si nu doar de pe un PC, ci si de pe un terminal mobil, aplicatii pentru iOS si Android fiind deja in curs de lansare in App Store si Google Play.

https://www.youtube.com/watch?v=GrJczjVT0Xk

In clipul video de mai sus puteti vedea cum functioneaza YouTUbe Gaming si ce beneficii au cei care il folosesc, platforma urmand a fi cu siguranta extrem de populara avand in vedere numarul foarte mare de persoane care acceseaza YouTube zilnic.

Acestea fiind spuse, aplicatia YouTube Gaming pentru iPhone si iPad va fi disponibila in curand in App Store urmand acest link, insa intre timp va puteti pierde noaptea urmarind ceea ce joaca altii pe propriile calculatoare.