YouTube Gaming urmeaza sa fie lansat astazi de catre YouTube

Youtube GamingYouTube Gaming este o platforma online dezvoltata de catre compania Google care urmeaza sa fie lansata in cursul acestei zile, ea fiind gandita pentru a le permite utilizatorilor din lumea intreaga sa faca streaming video online pentru jocuri intr-un mod similar cu cel oferit de catre Twitch.

YouTube Gaming va fi lansat de catre compania YouTube in SUA si Marea Britanie pentru inceput, Google anuntand acum cateva luni ca va dezvolta o platforma competitoare Twitch care va permite efectuarea de streaming video live pentru sesiunile de jocuri din aplicatii.

Twitch a fost lansat de catre compania Amazon cu multe luni in urma si le permite utilizatorilor sa faca stremaing video live pentru sesiunile de jocuri, sau sa urmareasca sesiunile altora, serviciul fiind implementat inclusiv intr-o multitudine de jocuri pentru terminale mobile sau PC-uri.

Twitch are in momentul de fata 1.5 milioane de oameni care fac transmisiuni in direct pentru sesiunile de jocuri si peste 100 de milioane de utilizatori lunar care le urmaresc, intregul sistem fiind cumparat anul trecut de catre Amazon cu 1 miliard de dolari, Google fiind deasemenea interesata de el.

Avand in vedere ca vorbim despre o platforma noua care va avea nevoie de multi utilizatori, YouTube Gaming va fi disponibil si in iOS sub forma unei aplicatii dedicate si desigur ca va fi implementat intr-o multitudine de jocuri care vor ajunge si in App Store.

4 COMENTARII

  1. Sau orice format (99%) si il pui in vlc, tot cu ajutorul iTunes. Vlc se downloadeaza din appstore, iar in iTunes, in timp ce iPhoneul e conectat, navigati la aplicatiile de pe el, scroll maxim jos, selectati vlc, iar de acolo puteti adauga orice videouri si subtritrari. Subtitrarile trebuie sa fie in acelasi folder singure cu filmul ca sa mearga sau sa aiba acelasi nume ca filmul, exceptand desigur extensia