iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu vor fi compatibile cu multe huse si carcase

iPhone 6S incompatibil huse carcaseiPhone 6S si iPhone 6S Plus nu vor fi compatibile cu multe huse si carcase existente in momentul de fata pe piata pentru achizitie, iar asta deoarece Apple a decis sa creasca cu 0.2mm grosimea terminalelor ce urmeaza sa fie lansate.

In imaginea de mai sus puteti vedea diferenta intre o husa actuala pentru iPhone 6 si una creata pentru iPhone 6S de catre producatorii chinezi, cei 0.2mm facand o diferenta majora, in principal pentru carcasele din plastic sau alte materiale dure, cele din silicon urmand a fi compatibile in continuare.

Daca folositi totusi o carcasa din plastic sau una din pele cu iPhone 6, atunci exista sanse minime ca terminalul cu grosimea de 7.3mm sa mai incapa in ele, iar tentativa de a introduce un iPhone 6S intr-un asemenea accesoriu ar putea lasa urme vizibile pe exteriorul sau.

Desi in mod normal compania Apple evita sa faca schimbari de acest gen in modelele din seria S lansate pe piata tocmai pentru a nu forta producatorii de carcase sa-si modifice produsele anual, insa cu iPhone 6S se pare ca Apple nu-si va mai respecta traditia initiata cu multi ani in urma.

Stiu ca pentru multi dintre voi aceasta schimbare a iPhone 6S si iPhone 6S Plus va genera costuri suplimentare pentru achizitionarea de accesorii, insa poate ca implementarea Force Touch va face uitati o parte dintre banii pe care va trebui sa ii cheltuiti din nou in 2015.

Desi deocamdata vorbim doar despre simple zvonuri privind grosimea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa ele vin din diverse surse, astfel ca au la baza informatii valide cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca Apple, asa ca existe sanse mici ca dispozitivele reale sa fie cu mult diferite.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti de posibilitatea de a fi obligati sa va schimbati husele si carcasele pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.