Carcasele iPhone 6S si 6S Plus sunt comparate cu cele ale iPhone 6 si 6 Plus

iPhone 6S 6S Plus carcaseCarcasele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt prezentate astazi intr-o noua comparatie cu cele ale iPhone 6 si 6 Plus pentru a ne oferi din nou posibilitatea de a vedea schimbarea pe care compania Apple o pregateste pentru utilizatorii din lumea intreaga in toamna.

V-am spus deja ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi cu 0.2mm mai groase, iar asta pentru ca au Force Touch implementat, insa ele sunt si mult mai rezistente multumita unor ranforsari facute de catre compania Apple pentru a impiedica indoirea usoara in timpul utilizarii zilnice.

Majoritatea schimbarilor facute de catre compania Apple pentru carcasele iPhone 6S si iPhone 6S Plus au legatura cu modul in care sunt asamblate componentele in interior, dar si cu o crestere a rezistentei la indoire, deci in exterior nu veti observa nimic, nici macar cresterea cu 0.2mm a grosimii.

Carcasele iPhone 6S si iPhone 6S Plus din imaginea de mai sus le-am vazut si in alte ocazii, asa ca nu mai insist asupra lor, mai ales ca nu aduc nimic schimbat radical pentru a mentiona o analiza mult mai atenta.