Creatorul Beats 1 Radio a parasit Apple

Ian RogersIan Rogers este creatorul Beats 1 Radio, cel mai popular post de radio online al momentului, iar desi Apple Music a fost lansat de doar doua luni, el a parasit compania Apple pentru o alta companie europeana dintr-un alt domeniu de activitate.

Ian Rogers este omul care a muncit cateva luni de zile pentru a crea ceea ce noi stim in momentul de fata drept Beats 1 Radio, munca depusa de catre el si Zane Lowe aducand bucurie pentru milioane de utilizatori de pe planeta, aceasta componenta a Apple Music fiind cea mai laudata.

Compania Apple a confirmat faptul ca Ian Rogers a parasit conducerea Beats 1 Radio, insa desigur ca nu a oferit vreun motiv pentru schimbarea de cariera facuta de catre omul care a condus Beats Music inainte de a face parte din cadrul echipei companiei Apple.

Oficila Ian Rogers si-ar fi dat demisia din cadrul Apple pentru a se angaja in compania europeana ce face parte dintr-o industrie complet diferita, iar avand in vedere atentia de care are Apple Music, e foarte probabil sa aflam ce anume a stat la baza plecarii sale neasteptate.

Apple Music a convins 11 milioane de utilizatori sa activeze serviciul, Beats 1 Radio este cea mai populara componenta a sa, asa ca teoretic Ian Rogers nu ar fi trebui sa plece, insa cine stie ce motivatii au stat la baza demisiei sale din cadrul celei mai populare companii IT.

Indiferent de motive, cert este ca aceasta este o lovitura serioasa pentru Apple Music si in baza sa unii analisti sau investitori s-ar putea gandi ca serviciul are probleme mari, valoarea actiunilor Apple pe bursa americana fiind afectata in final de aceasta schimbare.