iPhone 6S 16 GB este confirmat de o cutie pentru terminal

iPhone 6S 16 GB dovadaiPhone 6S 16 GB ar fi trebuit inlocuit cu un iPhone 6S 32 GB ca optiune de baza in linia de produse ale companiei Apple incepand din aceasta toamna, insa se pare ca acest lucru nu se va intampla.

In imaginea de mai sus puteti vedea o parte a unei cutii pentru viitorul terminal al celor din Cupertino, el confirmand faptul ca iPhone 6S 16 GB urmeaza sa fie lansat anul acesta pe piata, aceasta urmand a fi si versiunea cea mai ieftina a produsului pe care Apple il va vinde.

Ca sa fiu complet sincer, ma gandeam ca iPhone 6S 16 GB nu va exista si ca Apple va intelege ca utilizatorii merita un iPhone 6S 32 GB ca optiune de baza pentru achizitie, asa cum fac ai sai competitori, insa in Cupertino primeaza altceva decat fericirea fanilor terminalelor iPhone.

iPhone 6S va avea camera de 12 megapixeli ce inregistreaza video 4K, iar un iPhone 6S 16 GB nu va permite inregistrarea unor clipuri video de dimensiuni foarte lungi pentru ca asemenea fisiere au dimensiuni foarte mari din cauza rezolutiei foarte mari la care se face inregistrarea.

iPhone 6S 16 GB confirmat de cutia pentru vanzare

Practic a oferi inregistrare 4K intr-un iPhone 6S 16 GB caruia nu ii poti creste spatiu de stocare este un lucru stupid, departe de ceea ce face Apple in general, asa ca sunt cat se poate de uimit sa vad acest ambalaj si am speranta ca el este pentru un prototip care nu va fi lansat.

Desi vorbesc doar despre o speranta proprie, realitatea este ca exista sanse foarte mari ca iPhone 6S 16 GB sa fie pus in vanzare si Apple sa forteze utilizatorii sa cumpere modelele cu 64 GB spatiu de stocare ce sunt mai scumpe, aceasta tactica fiind intalnita des la Apple.

Voi ce parere aveti despre aceasta dovada a existentei iPhone 6S 16 GB si veti cumpara modelul in conditiile in care va exista inregistrare 4K ?