Vodafone ofera doua zile de internet gratuit

Vodafone doua zile internet gratuitVodafone ofera doua zile de internet gratuit in 12 si 13 septembrie cu ocazia impinirii a 10 ani de existenta in Romania, operatorul de telefonie mobila facand un gest neasteptat avand in vedere numarul mare de clienti ai serviciilor de intenret mobil.

Conform celor de la Vodafone, in primul an de la lansarea Supernet 4G viteza de download pentru conexiunile de date mobile a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a crescut cu 61%, 60 de milioane de ore de video streaming fiind cumulate in aceasta perioara.

Peste 100 de milioane de conexiuni de internet au fost protejate zilnic prin Supernet 4G, astfe ca in data de 12 – 13 septembrie clientii Vodafone vor beneficia de trafic de date gratuit si nelimitat oriunde in tara.

La un an de Supernet™ 4G, Vodafone anunta cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania

  • In primul an de la lansarea Supernet™ 4G, viteza de download pentru conexiunile de date mobile a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a avut un avans de 61%
  • 60 milioane de ore de video streaming acumulate intr-un an, in Supernet™ 4G
  • Peste 100 milioane de conexiuni de internet au fost protejate zilnic, in Supernet™ 4G
  • Vodafone Romania va oferi clientilor sai trafic de date gratuit si nelimitat, in weekend-ul 12-13 septembrie

Bucuresti, 2 Septembrie, 2015 – La un an de la lansarea Supernet™ 4G, Vodafone Romania ofera cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania. In weekend-ul 12-13 septembrie, toti utilizatorii serviciilor Vodafone vor putea naviga pe internet timp de doua zile, gratuit si nelimitat.

Intr-un an, Supernet™ 4G, inovatia propusa de Vodafone Romania in utilizarea serviciilor de Internet mobil, a asigurat utilizatorilor o experienta superioara, viteze ridicate, stabilitate crescuta si o protectie completa a conexiunilor de date.

De la lansarea Supernet™ 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” si 600.000 virusi au fost blocati, iar zilnic, au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. si MaxProtect. Din luna septembrie 2014 pana astazi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de continut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload si download au crescut, datorita inovatiei exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a inregistrat un avans de 61%.

“Din septembrie anul trecut, de cand am lansat Supernet™ 4G, am inregistrat cresteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce in ce mai accesibila, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la reteaua noastra. Stim deja ca utilizatorii consuma din ce in ce mai multe date, dar cand ne uitam la cifre, vedem ca traficul de date creste, intr-adevar, intr-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date in reteaua noastra a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, in aceeasi perioada. Vom continua sa furnizam clientilor nostri, prin Supernet™ 4G, cea mai buna experienta de internet mobil,” a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

 “Supernet™ 4G este o combinatie unica de algoritmi, tehnologii si frecvente, ce poate fi folosita in diverse scopuri. Am inceput cu viteze ridicate pentru toti clientii nostri, am continuat cu o stabilitate superioara a conexiunii de Internet, pentru streaming si browsing optimizat. Acum, Supernet™ celebreaza aceste realizari, aducandu-i pe utilizatori, in acelasi timp, pe internet. Timp de doua zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experienta Supernet™ 4G, fara costuri suplimentare si fara limite. Astfel, le multumim tuturor pentru ca sunt alaturi de noi, prin cele doua zile in care le vom oferi cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Acoperirea 4G a Vodafone Romania cuprinde acum 2.500 de localitati si primele 100 de orase din tara. Totodata, reteaua 4G a Vodafone Romania acopera toate cele 41 de resedinte de judet, in proportie de 100%. In plus, acoperirea 4G+ a Vodafone Romania dispune de o implementare unica de spectru, oferind cea mai buna combinatie de viteze si acoperire indoor. Serviciile 4G+ sunt disponibile acum in noua orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Galati si Ploiesti.

Totodata, Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea la 64 de tari din intreaga lume, in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Sub sloganul “Romanii recomanda Supernet™ 4G”, campania de comunicare Supernet™ 4G vorbeste despre momente autentice din vietile romanilor, momente in care conteaza sa fii conectat cu cei apropiati. Noua platforma de comunicare va contine povesti simple, dar surprinzatoare, ce vor transmite un mesaj clar: intotdeauna atunci cand conteaza, romanii pot conta pe retea pentru a ramane conectati. Noua campanie de comunicare a Supernet™ 4G se desfasoara in mediul print, TV, online si outdoor.