iPad Pro si iPad Mini 4 – prezentare in 9 septembrie, precomanda in octombrie, lansare in noiembrie

iPad Pro iPad Mini 4 9 septembrieiPad Pro si iPad Mini 4 vor fi prezentate pe 9 septembrie impreuna cu Apple TV 4, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in ceea ce se anunta a fi cel mai mare eveniment al companiei Apple de pana acum.

Conform unor surse apropiate companiei Apple, iPad Pro si iPad Mini 4 isi vor face aparitia in evenimentul pe care Apple il organizeaza in 9 septembrie in San Francisco, insa tabletele nu vor fi disponibile pentru achizitie in cursul acestei luni, ci in mod neobisnuit abia luna viitoare.

Apple prezenta in mod traditional tabletele iPad in a doua parte a lunii octombrie, deschidea sesiuni de precomenzi pentru ele atunci si le lansa in luna noiembrie, insa anul acesta pare sa fi gandit diferit lansarea iPad Pro si iPad Mini 4 pe piata pentru utilizatorii de pe glob.

Mai exact, iPad Pro si iPad Mini 4 vor fi intr-adevar prezentate in 9 septembrie, insa precomenzile pentru ele vor fi deschise abia in luna octombrie, in timp ce lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc un luna noiembrie, asa cum s-ar fi gandit majoritatea lumii care stie trecutul Apple.

The “iPad Pro” (which is actually the planned name of the device) is currently scheduled to hit retail outlets in November, following a pre-order campaign that will launch toward the end of October, sources indicate. … it is possible that Apple could still hold back the larger iPad for an early October event given the currently planned November ship date.

Separat de iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, iPad Mini 4 cu design-ul iPad Air 2, un chip A8 mai rapid si camere mai bune urmeaza sa fie prezentata miercurea viitoare, ambele tablete urmand a fi disponibile impreuna cu iOS 9.1, in timp ce prima va avea un stylus compatibil cu Force Touch.

iPad Pro urmeaza totodata sa aiba si difuzoare stereo implementate in partea de jos a carcasei, versiuni imbunatatite ale Siri si Notifications Center urmand a fi oferite prin iOS 9.1, insa schimbarile se vor rezuma doar la interfata software-ului.

iPad Pro, iPad Mini 4, Apple TV 4, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate in 9 septembrie de catre Apple si aici va astept miercurea viitoare incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce ne va fi aratat.

Articolul precedentHuawei Mate S este primul smartphone care poate cantari obiecte
Articolul următorVodafone ofera doua zile de internet gratuit
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.