iPhone 7 ar putea fi cel mai subtire iPhone de pana acum

iPhone 7 cel mai subtire iPhoneiPhone 7 urmeaza sa fie cel mai subtire iPhone de pana acum, sau cel putin asta sugereaza un analist asiatic care a oferit atat de multe informatii valide in legatura cu produse Apple deocamdata nelansate.

Conform acestui analist, iPhone 7 va fi lansat in 2016 si urmeaza sa aiba o grosime de doar 6mm – 6.5mm, adica ar putea fi chiar si mai subtire decat tableta iPad Air 2 care are o grosime de 6.1mm si este unul dintre cele mai subtiri produse ale companiei Apple.

iPhone 6 este cel mai subtire iPhone de pana acum cu o grosime de 6.9mm, iar daca iPhone 6S va avea 7.1mm grosime, atunci iPhone 7 ar putea fi cu pana la 1.1mm mai subtire decat terminalul iPhone care va fi lansat luna aceasta, diferenta fiind una considerabila.

Fara a oferi detalii cu privire la schimbarile procesului tehnologic de fabricare al iPhone 7 care ar putea justifica aceasta reducere substantiala a grosimii, el sustine ca in viitorul smartphone Apple ar putea folosi acelasi 3D Touch utilizat in iPhone 6S.

Apple and its suppliers have invested heavily in iPhone Force Touch in 2015 and we believe 2016 new models will stick with a similar Force Touch structure as used in 2015. 

Motivul pentru care iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6 este implementarea sistemului 3D Touch, Force Touch, astfel ca anul viitor Apple ar trebui sa foloseasca o metoda de implementare noua pentru a putea reduce grosimea terminalului cu pana la 1.1mm.

Desi deocamdata ne aflam foarte departe de lansarea iPhone 7, acest terminal este in proces de dezvoltare in cadrul Apple si prototipuri sutn cu siguranta testate, iar reputatia analistului ofera un grad destul de mare de validitate pentru informatii, asa ca ramane sa vedem de ce surprize vom avea parte.

4 COMENTARII