iPhone 6S mai gros, mai lat, mai rezistent si de culoare roz a fost confirmat de website-ul Apple (Video)

iPhone 6S website AppleInformatii, aparent, oficiale despre un iPhone 6S mai gros, mai lat, mai rezistent si de culoare roz sunt deja disponibile in unele pagini ascunse din cadrul website-ului Apple, iar cineva ar fi reusit sa le descopere si sa le inregistreze.

In clipul video de mai sus veti vedea ceea ce, la o prima vedere, pare a fi pagina de prezentare pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus pregatita de catre compania Apple pentru publicare in cursul zilei de maine dupa conferinta iPhone 6S.

Daca aceasta pagina este intr-adevar reala si ar trebui sa ii dam crezare, atunci iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt prezentate ca avand carcase din aluminiu 7000, ele fiind mai rezistente decat modelele lansate in cursul anului trecut de catre compania Apple.

Mai mult decat atat, clipul video doreste sa confirme si faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi cu 0.2mm mai groase decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, inaltimea si latimea terminalelor urmand a creste deasemenea din cauza implementarii 3D Touch.

In final culoarea rose gold, roz, a iPhone 6S si iPhone 6S Plus pare sa fie pusa in prim-plan de catre compania Apple, aceasta din urma optiune fiind creata special pentru publicul feminim, dar si pentru asiaticii care o iubesc la fel de mult precum pe cea aurie.

Desigur ca nimeni nu poate confirma veridicitatea acestui presupus clip video, insa pagina din imagini seamana cu cea a Apple si pentru ca vorbim despre una aflata in proces de modificare, orice erori de scriere sau de design sunt usor de inteles in acest stadiu.

Chiar si fara aceasta confirmare, tot ceea ce v-am spus mai sus a fost prezentat in repetate randuri de catre diverse zvonuri provenite din diverse surse, astfel ca e putin probabil ca realitatea sa difere cu mult fata de ceea ce v-am spus deja mai sus.