Ce schimbari majore aduce ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?

0

ecrane iPhone 6S iphone 6S PlusiPhone 6S si iPhone 6S Plus vin anul acesta cu tehnologia 3D Touch care implica si folosirea unui Taptic Engine pentru a inregistra diverse tipuri de apasari si a oferi feedback tactil pentru actiuni, aceste functii existant si in Apple Watch.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Separat compania Apple a creat un panou frontal mai rezistent pe care il numeste Ion-X, insa in realitate vorbim cel mai probabil despre un Gorilla Glass 4, iar asta deoarece Apple mentioneaza Corning ca unul dintre partenerii cu care a lucrat la implementarea 3D Touch.

Separat de 3D Touch si Taptic Engine, compania Apple nu a mai implementat vreo alta noutate pentru ecranele Retina HD, acestea pastrandu-si diagonalele, rezolutiile si numarul de pixeli per inch, impreuna cu toate celelalte caracteristici.

De la contrat si pana la luminozitate sau unghiurile din care pot fi vazute imaginile, ecranele Retina HD ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu aduc schimbari majore pentru smartphone-urile celor de la Apple si acest lucru era de asteptat.