iPhone 6S este iubit de fotografi

camera iPhone 6S iubit fotografiiPhone 6S se anunta a fi o “unealta” perfecta pentru fotografi, acestia exprimandu-si dezja entuziasmul cu privire la camera iPhone 6S in baza anunturilor facute de catre compania Apple miercuri.

Camera de 12 megapixeli cu filmare 4K este unul dintre punctele forte ale camerei iPhone 6S, insa functia Live Photos pare sa fi atras atentia fotografilor, acestia fiind de parere ca ea are un potential foarte mare, insa asta numai daca pozele inregistrate cu ea vor putea fi partajate.

Desi iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor putea inregistra Live Photos, din pacate nicio retea de socializare nu este capabila sa le redea decat in format static, insa cei de la Facebook vor implementa suport pentru ele pana la sfarsitul anului si abia atunci vor deveni cu adevarat populare.

Separat de Live Photos, fotografii sustin ca folosind camera de 12 megapixeli vor putea inregistra imagini mai clare, mai “pline” de culoare, mai detaliate, dar si cu mai mult continut vizibil intr-un format mult mai mare decat in cazul utilizarii actualelor iPhone-uri.

Live Photos is a great example of how the iPhone pioneers a new way to capture even more information, enabling us as storytellers to really take our viewers into the experience. The new 12 megapixel camera is a significant leap in resolution…. That means bigger photos, more details and more space for cropping.

Camera iPhone 6S reprezinta o evolutie majora pentru camerele utilizate de catre compania Apple in terminalele iPhone lansate pana acum, iar acest lucru va mentine terminalele Apple in topul smartphone-urilor care au cele mai folosite camere pentru inregistrarea de poze.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate de catre Apple pentru precomanda incepand de astazi in 12 tari de pe glob, insa daca sunteti interesati puteti face si precomanda iPhone 6S in Romania din aceasta pagina.