Vaduva lui Steve Jobs doneaza bani pentru scoli

Laurene Powell JobsLaurene Powell Jobs este vaduva regretatului Steve Jobs, iar conform unor informatii noi obtinute de catre o publicatie americana, ea urma sa doneze nu mai putin de 50 de milioane de dolari pentru finantarea unor scoli din SUA.

Vaduva lui Steve Jobs este presedintele consiliului de administratie al XQ America, o organizatie care incearca sa imbunatateasca sistemul educational din SUA printr-un proiect numit Super School, iar in urmatoarele luni ea accepta proiecte create special pentru a imbunatati sistemul educational din SUA.

Organizatia va crea parteneriate cu persoanele sau organizatiile care vor crea cele mai bune proiecte pentru imbunatatirea scolilor americane si din fondul de 50 de milioane de dolari vor fi imbunatatite cel putin 5 scoli in urmatorii 5 ani, astfel ca vorbim despre un proiect indraznet.

Decesul lui Steve Jobs a lasat-o pe Laurene Powell Jobs la “controlul” averii de peste 3 miliarde de dolari a fostului CEO al companiei Apple, iar ea si-a dedicat viata muncii filantropice, acum concentrandu-se pe sistemul educational din SUA.