Autonomia bateriei iPhone 6S Plus – 50% crestere fara de iPhone 6 Plus

Autonomia bateriei iPhone 6S Plus este excelenta conform unui test publicat in cursul acestei zile, smartphone-ul companiei Apple reusind un rezultat uimitor desi are o baterie de capacitate mai mica decat cea implementata in terminalul iPhone 6 Plus.

Mai exact, autonomia bateriei iPhone 6S Plus a atins 9 ore si 11 minute de utilizare, cu aproape 3 ore mai mult decat cele 6 ore si 32 de minute inregistrate de catre iPhone 6 Plus, deci vorbim de un spor de aproape 50% in autonomia bateriei noului terminal.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca iPhone 6S Plus sa aiba o autonomie mai buna decat iPhone 6 Plus in conditiile in care bateria sa este mai mica, insa se pare ca Apple a reusit sa faca “minuni” cu noul chip A9 pentru a ne oferi performante mult mai bune.

Autonomia bateriei iPhone 6S Plus este cu 50% mai mare decat cea a iPhone 6 Plus

autonomia bateriei iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus are o baterie de 2750 mAh, cu 165 mAh mai mica decat cea de 2915 mAh a iPhone 6 Plus, insa chiar si in aceste conditii el reuseste sa ofere o autonomie cu aproape 50% mai buna decat cea a vechiului terminal vandut de catre compania Apple.

Rezultatul acestui test este obtinut folosind un script care ruleaza pe terminalul iPhone 6S Plus diverse actiuni care incarca procesorul, RAM-ul si ecranul pana la epuizarea completa a energiei bateriei, astfel ca rezultatele din lumea reala ar putea fi diferite.