Prima Pagina Apple CEO GM – masina Apple este un “sac fara fund”

CEO GM – masina Apple este un “sac fara fund”

Bob Lutz CEO General MotorsBob Lutz este CEO-ul General Motors, unul dintre cei mai mari producatori de automobile de pe planeta, iar intr-un interviu acordat unei televiziuni americane a avut grija sa vorbeasca de rau masina Apple aflata in dezvoltare.

Conform CEO-ului General Motors, masina Apple este un “sac fara fund” care va consuma sume enorme de bani pana in momentul lansarii, afirmand si ca niciun producator de automobile nu a castigat bani din lansarea masinilor electrice pana acum, Apple avand sanse minime sa o faca.

Practic CEO-ul General Motors spune ca Apple nu a mai produs vreodata o masina si nu va castiga bani din lansarea uneia electrice pentru ca… el inca nu a invatat nimic de la Steve Ballmer, CEO-ul Palm, Nokia sau alte companii care au fost calcate in picioare de catre Apple.

CEO-ul General Motors este convins ca masina Apple nu va fi mai buna decat cele produse de catre General Motors, Ford, Volkswagen, Toyota sau Hyundai, insa desigur ca aceasta nu este prima oara cand cineva desconsidera Apple si ajunge sa isi “manance cuvintele”.

Apple has no experience. There’s no reason to assume Apple will do a better job than General Motors, Ford, Volkswagen, Toyota or Hyundai. I think this is going to be a gigantic money pit.

Este adevarat ca Apple nu a lansat vreodata o masina, insa Apple nu lansase un telefon in 2007 inainte de a schimba lumea cu iPhone-ul, pentru masina Apple fiind angajati peste 1000 de ingineri, majoritatea fosti angajati ai unora dintre cei mai mari producatori de automobile.

 Cred ca in 2019, cand ar trebui sa fie lansata masina Apple, foarte multi presedinti ai unor companii producatoare de automobile vor privi la ceea ce spun acum si vor intelege de ce nu este bine sa subestimezi compania Apple atunci cand ea se concentreaza pe dezvoltarea unui produs nou.

 • Srb Srb

  sa rezolve autonomi si mai ales felul de incarcare al masinii si au succesul garantat

 • Costi

  mai intai o sa scoata o masina cu 3 roti pt ca oamenii nu stiu ce vor,pe urma va scoate apple car S cu 4 roti si usi care se deschid..si tot asa cate putin..nu cu toate optiunile deodata :))

 • seby

  Dacă ne uitam la bateriile de la iPhone , putem sa ne facem rapid o idee despre aceasta mașina electrică……….

 • rpm

  zaone pune si buton de like la comentarii. Seby merita unul 👏🏻👏🏻👏🏻

 • @rpm: Aveti sagetile in sus si in jos.

 • rundown

  Masina lor electrica are 2 optiuni. Ori va fi autonoma…. S.F&shit marca sir Jony Ive, ori va fi un model basic asemanator modelului produs de BMW, caz in care nu prea poate fi justificat pretul in comparatie cu producatori consacrati.
  Acuma stau si ma gandesc: daca e sa aleg intre BMW si Apple la capitolul masini, voi alege BMW pentru experienta de ani de zile in spate