Cum merge 3D Touch pe iPhone 6S si ce poti face

3D Touch iPhone 6SDaca ai fost curios sa afli cum merge 3D Touch pe iPhone 6S si ce poti face cu el pentru a controla diverse functii ale aplicatiilor si ale sistemului de operare iOS 9, ei bine multumita primelor review-uri pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus ai raspunsul.

Compania Apple a prezentat 3D Touch din iPhone 6S ca un sistem care ne permite sa folosim apasari puternice sau usoare pentru a controla diverse functii ale iOS 9 si ale aplicatiilor, dar si pentru a accesa rapid diverse meniuri ale aplicatiilor instalate in terminale.

Separat 3D Touch permite vizualizarea rapida de email-uri sau pagini web, permite efectuarea de zoom pentru poze, permite vizualizarea de Live Photos si totul multumita gesturilor Peek si Pop despre care v-am vorbit deja inca de acum aproape doua saptamani.

Cei care au testat iPhone 6S si 3D Touch spun ca functia de preview de informatii in aplicatia Mail si cea de preview pentru pagini web in Safari sunt practic principalele metode utile de a folosi noul sistem creat de catre compania Apple, asta cel putin acum.

In subsidiar accesarea anumitor meniuri ale aplicatiilor native prin apasarea puternica pe o iconita este una dintre celelalte functii apreciate, dar deocamdata totul este limitat avand in vedere ca tehnologia 3D Touch abia a fost prezentat de catre compania Apple.

Dezvoltatorii pot crea aplicatii care sa beneficieze de pe urma 3D Touch pentru a oferi anumite functii si unele sunt deja disponibile in App Store, insa jocurile nu sunt chiar atat de departe in urma, Apple prezentand unele exemple despre combinare 3D Touch cu ele.

3D Touch a fost laudat “in sus si in jos” de catre toti cei care l-au incercat si in clipul video de mai sus puteti vedea cum merge si ce puteti face cu el, insa ramane sa decideti singuri cat de utila este noua tehnologie a companiei Apple daca veti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus.