iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate!

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansateiPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate oficial de catre compania Apple, Noua Zeelanda fiind prima tara in care cele doua produse au fost puse oficial in vanzare, ora 08:00 locala corespunzandu-i ora 23:00 din Romania.

In imaginea de mai sus aveti cativa oameni asteptand lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la coada in fata unui magazin Vodafone din Noua Zeelanda, o parte dintre ei cumparand terminalele, in timp ce alta parte a inceput sa le primeasca acasa in baza unei precomenzi facute online.

V-am spus deja intr-un articol dedicat cum arata cozile pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe glob, iar tot acolo voi publica si imagini noi care apar in aceasta seara, asa ca puteti vedea cum este asteptata aparitia noilor terminale in lumea intreaga de milioane de oameni.

Se estimeaza ca Apple va vinde aproximativ 12 milioane de iPhone 6S si iPhone 6S Plus in lumea intreaga si o buna parte dintre ele vor fi comercializate in magazinele in fata carora asteapta acum zeci de mii de oameni in frig sau caldura pentru a participa la o expreienta Apple.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate 1

Desi Noua Zeelanda este prima tara in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, in mai putin de 2 ore Australia o va urma, apoi Japonia, China si maine dimineata restul tarilor europene, apoi SUA si vom vedea cum se vor bucura o multitudine de oameni de noile produse.