Filmul Steve Jobs si un nou teaser

Film Steve Jobs spot TVSaptamana trecuta studiourile Universal au publicat un nou trailer pentru filmul Steve Jobs, iar astazi vedem si primul spot TV care a fost creat special pentru viitoarea pelicula, el fiind difuzat in SUA inca din cursul weekend-ului trecut.

In acest nou teaser pentru filmul Steve Jobs sunt din nou prezentate momente importante dinaintea unei prezentari organizate de catre Apple, dar si unele care au in prim-plan primul copil al lui Steve Jobs, Michael Fassbender reusind sa surprinda destul de bine caracterul fostului CEO al Apple.

Mai mult decat atat, cei de la Universal au inclus in acest teaser si primele review-uri facute de catre critici dupa vizionarea pelicule in cadrul unui festival de film ce a avut loc la New York la inceputul acestei luni, iar mai jos aveti intregul clip video de 30 de secunde.

Articolul precedent1 milion de dolari pentru iOS 9 jailbreak
Articolul următoriPhone 8 ar putea avea ecran OLED curbat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.