Aaron Sorkin isi cere scuze fata de Tim Cook

Aaron Sorkin scuze Tim CookVineri Aaron Sorkin, scenaristul filmului Steve Jobs, l-a atacat pe Tim Cook deoarece acesta din urma a spus ca toate filmele despre viata lui Steve Jobs sunt oportuniste, Sorkin spunand ca o companie care eploateaza copii nu ar trebui sa vorbeasca despre oportunism.

In ciuda afirmatiilor de saptamana trecuta, ieri Sorkin a afirmat ca atat el cat si Tim Cook ar fi exagerat cu declaratiile si si-a cerut scuze fata de CEO-ul Apple, el spunand ca spera ca Tim Cook sa fie placut impresionat de filmul Steve Job si scenarul scris de catre el.

Mai exact, Sorkin sper ca Tim Cook sa fie la fel de placut impresionat de filmul Steve Jobs precum este el de produsele companiei Apple, iar de aici incolo ramane de vazut care va fi reactia actualului CEO al celor din Cupertino, insa nu-mi imaginez ca el va oferi un raspuns negativ.

You know what, I think that Tim Cook and I probably both went a little too far. And I apologize to Tim Cook. I hope when he sees the movie, he enjoys it as much as I enjoy his products.

Fiind CEO al uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, Tim Cook va fi, probabil, la fel de impaciuitor precum Aaron Sorkin si va “ingropa securea razboiului”, insa e greu de spus daca el va aprecia in vreun fel sau altul filmul Steve Jobs produs de catre cei de la Universal.