iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt impermeabile ?

4

iPhone 6S iPhone 6S Plus impermeabiliPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt impermeabile ? Aceasta intrebare si-o poate pune oricine vede clipul video de mai jos in care cele doua terminale sunt prezentate ca fiind capabile sa functioneze timp de o ora dupa ce au fost scufundate complet in apa.

Conform celui care a facut testul, iPhone 6S si iPhone 6S Plus functioneaza perfect la o ora dupa ce au fost scufundate sub apa in acest test, ecranul, butoanele, difuzorul, portul Lightning si cel audio functionand fara nici cea mai mica problema dupa contactul cu apa.

Ieri am vazut un prim clip video in care iPhone 6S era testat sub apa, iar astazi vedem un test extins care dovedeste faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mult mai bine protejate impotriva apei decat se credea initial, iar acest lucru este cu adevarat remarcabil.

Compania Apple nu apune in vreun material publicitar pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus ca ale sale terminale ar fi rezistente la apa, insa exact precum in cazul Apple Watch se dovedeste faptul ca Apple protejeaza suplimentar produsele sale fara a se lauda in vreun fel cu asta.

Desigur ca asta nu inseamna ca trebuie sa va bagati iPhone-urile in chiuveta pentru a le testa impermeabilitatea, insa in baza acestui clip video puteti sta linistiti in cazul in care scapati iPhone 6S si iPhone 6S Plus in lichid deoarece ele nu se vor strica la fel de repede.