iPhone 6S si 6S Plus vs restul iPhone-urilor – test de performanta

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vs restul iPhoneiPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt comparate intr-un nou clip video cu toate iPhone-urile lansate pana acum de catre compania Apple, acesta fiind testul supre de performante realizat vreodata pentru terminale.

iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt comparate in acest test si desigur ca ultimele doua modele ale terminalelor Apple ofera si cele mai bune performante pentru utilizatori.

Dupa cum veti vedea si in clip, iPhone 6S este cel mai rapid smartphone dintre toate, el fiind urmat de iPhone 6S Plus, diferenta in performante dintre ele fiind normala din moment ce smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Ca sa fiu complet sincer, testele de acest gen sunt perfecte pentru a ne arata cum au evoluat performantele terminalelor iPhone de-a lungul timpului, insa ar fi fost ideal daca el ar fi fost facute pe terminale care rulau versiunea originala a iOS cu care au fost livrate.