Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 Edge+ – test de performante

iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 Edge+ – test de performante

iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 Edge+ test performanteiPhone 6S si Samsung Galaxy S6 Edge+ sunt puse fata in fata intr-un prim test de performante, asta dupa ce aseara v-am spus ca iPhone 6S umileste Samsung Galaxy S6 intr-un test de performante similar, rezultatul de astazi fiind destul de similar.

Samsung Galaxy S6 Edge+ reuseste sa ” o ia inaintea” iPhone 6S pana in punctul in care aplicatia Angry Birds 2 este deschisa, de acolo lucrurile “luand-o la vale” pentru ca si sistemul de multitasking incepe sa fie testat si acesta este “calcaiul lui Ahile” pentru Android.

Practic Samsung Galaxy S6 Edge+ este mai rapid ca iPhone 6S in deschiderea anumitor aplicatii, Angry Birds 2 punand capat aceste suprematii, iar cand a fost testat multitasking-ul lucrurile au devenit si mai rele pentru smartphone-ul celor de la Samsung.

V-am spus si eu ca Samsung Galaxy S6 Edge+ are probleme cu multitasking-ul si este umilit de iPhone 6S tocmai din cauza acestui lucru, asta desi terminalul Samsung are 4 GB RAM fata de doar 2 GB RAM cat are terminalul companiei Apple, diferenta in performante fiind totusi in favoarea celui din urma.

iPhone 6S vs Samsung Galaxy S6 Edge+ – testul performantelor

Samsung Galaxy S6 Edge+ si Samsung Galaxy S6 reusesc sa depaseasca usor in performante iPhone 6S pana in momentul in care sunt redeschise aplicatii din background, aici terminalul celor de la Apple dovedindu-si suprematia, testul de mai sus dovedind ca el este de 2 ori mai rapid decat terminalul Samsung.

Pentru ca utilizarea unui smartphone implica atat deschiderea initiala a unor aplicatii cat si deschiderea din background, trebuie privind pachetul complet al terminalului mobil, iar aici iPhone 6S umileste atat Samsung Galaxy S6 Edge+, cat si si Samsung Galaxy S6.

Avand in vedere ca in ceea ce priveste puterea de procesare smartphone-urile Samsung au rezultate mai bune in benchmark-uri, lucrurile ar trebui sa fie diferite, insa nu este asa si situatia “cade” tot in favloarea iPhone 6S atunci cand vine vorba despre puterea placii grafice.

Acestea fiind spuse, pana cand Google va reusi sa rezolve problemele cu memoria ale Android-ului, iPhone-urile vor avea suprematia.

 • ciuciu

  Ce smecher e multitasking ul la samsung . Toti androizii il prea-slaveau. Acum cam ciuciu , ciocu mic … :)))

 • Capitanul Ahab

  La anul se rezolva problema multitasking-ului.
  O sa bage in toate telefoanele cate 8 giga ram (6,8 folosit de SO) si atunci sa vezi!

 • ciuciu

  Urmatorul stupid phone de la samsung clar va avea si 3D touch. Ca asa e trend ul.

 • @ionut: Pentru ca si Samsung marea frecventa procesoarelor, peste limita maxima atinsa in utilizarea normala, doar cand rulau benchmark-uri si probabil inca o face 😉

 • Catalin Teodor

  nu cred ca poate spune cineva ca s6 edge plus este un telefon prost sau ca nu se misca bine, dupa cum a-ti vazut doar la angry birds a durat mai mult nu la toate aplicatiile asa ca nu se poate spune ca a fost umilit, daca o aplicatie nu este bine optimizata pe android si pentru ios este bine optimizata nu inseamna ca dispozitivul android este varza, eu am un 5s si un edge plus si sunt aplicatii care da merg mult mai bine pe ios, dar este aiurea sa compari 2 sisteme de operare total diferite, care sunt construite pe hardware diferit, care doar seamana la anumite chestii si daca tot s6 edge se face de ras, pai hai sa luam iphone la intrebari.
  care se indoaie cel mai repede? cate drop-test a-ti vazut pe youtube intre iphone 6 si s6 edge? cate probleme are ios 9? cat de repede se duce bateria cu ios 9? nu sunt expert in telefoane, dar din experienta pe care o am cu iphone-urile va spun ca si ele au indeajuns probleme, asa ca fiecare cu ce sa invatat.