Cum transformi Live Photos in poze normale

Cum transformi Live Photos in poze normaleLive Photos sunt pozele animate inregistrate folosind iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele fiind poze animate care au si continut audio atasat, spatiul ocupat in terminalele noastre fiind dublu fata de cel ocupat de catre o poza normala facuta folosind noua camera de 12 megapixeli.

Avand in vedere ca Live Photos nu pot fi deocamdata partajate oriunde si oricand de catre utilizatori, compania Apple ne ofera posibilitatea de a transforma aceste poze in unele normale care pot fi mai apoi partajate oriunde si oricand folosind orice fel de aplicatie din terminale.

Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, pentru a transforma Live Photos in poze normale trebuie doar sa deschideti aplicatia Photos, sa selectati poza dorita, sa apasati butonul Edit si mai apoi sa apasati butonul albastru din partea stanga sus a noului meniu.

Acel buton indica faptul ca acea poza este de fapt o Live Photo, iar apasarea sa dezactiveaza efectul noii tehnologii a companiei Apple, poza devenind una banala pe care veti putea partaja fara probleme oriunde doriti.