iPhone 6S – test stupid al autonomiei bateriei

9

autonomie baterie iPhone 6S si iPhone 6S PlusIeri v-am oferit primele informatii detaliate privind autonomia bateriei iPhone 6S si autonomia bateriei iPhone 6S Plus, cele doua terminale fiind prezentate ca avand o autonomie mai buna decat orice alt iPhone lansat pana acum de catre compania Apple.

Acele teste au avut la baza rularea unor script-uri care intreprindeau diverse actiuni in sistemul de operare iOS 9 ce rula pe toate terminalele, iar dupa ele unii s-au gandit sa faca teste autonomie pentru baterie direct pe YouTube, o decizie la fel de proasta precum testul.

In clipul video de mai jos veti vedea un baiat care incearca sa ne spuna care este autonomia iPhone 6S si iPhone 6S Plus ruland niste clipuri video pe cele doua terminale, dar si pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus, el tracand concluzia ca vechile produse au autonomie mai buna.

Concluzia este proasta pentru ca aici vorbim doar despre autonomia bateriei in timpul vizualizarii de clipuri video si nu despre cea generala, un test complex cu multe conditii de utilizare fiind necesar pentru a obtine rezultate pentru autonomia generala a unui iPhone.

In situatia de fata este bine sa evitati oameni care fac teste de autonomie pe YouTube pentru ca ele dovedesc doar cat de putin inteleg si stiu ei despre iDevice-uri.