iPhone 6S – test stupid al autonomiei bateriei

autonomie baterie iPhone 6S si iPhone 6S PlusIeri v-am oferit primele informatii detaliate privind autonomia bateriei iPhone 6S si autonomia bateriei iPhone 6S Plus, cele doua terminale fiind prezentate ca avand o autonomie mai buna decat orice alt iPhone lansat pana acum de catre compania Apple.

Acele teste au avut la baza rularea unor script-uri care intreprindeau diverse actiuni in sistemul de operare iOS 9 ce rula pe toate terminalele, iar dupa ele unii s-au gandit sa faca teste autonomie pentru baterie direct pe YouTube, o decizie la fel de proasta precum testul.

In clipul video de mai jos veti vedea un baiat care incearca sa ne spuna care este autonomia iPhone 6S si iPhone 6S Plus ruland niste clipuri video pe cele doua terminale, dar si pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus, el tracand concluzia ca vechile produse au autonomie mai buna.

Concluzia este proasta pentru ca aici vorbim doar despre autonomia bateriei in timpul vizualizarii de clipuri video si nu despre cea generala, un test complex cu multe conditii de utilizare fiind necesar pentru a obtine rezultate pentru autonomia generala a unui iPhone.

In situatia de fata este bine sa evitati oameni care fac teste de autonomie pe YouTube pentru ca ele dovedesc doar cat de putin inteleg si stiu ei despre iDevice-uri.

9 COMENTARII

  1. probabil si in jocuri sa fie mai bun 6plus..mai bine il faceau mai gros si cu bateria mai mare acei 2mm cat este iesita camera si era totul ok

  2. Nu stiu care a fost logica cand au implementat o baterie mai mica in ultima generatie de iphone !! si inca ceva nu inteleg: capacitatea de 16 gb si apoi sa sara direct la 64 … Nu puteau sa faca de 32 minim si rezolvau orice controversa !!

  3. Mie mi se pare ciudata autonomia 6s -ului mult sub 6. Ideea e ca si deviceurile au componente ce calitativ sunt usor diferite. Poate si din asamblare.

  4. test facut in avantajul lui iPhone 6. daca ati observat 6s are bluetooth pornit in timp ce 6 nu. poate este diferenta si la luminozitate.. toate aceste aspecte conteaza in opnia mea.