Prima Pagina iPhone 6S Telekom lanseaza iPhone 6S in 9 octombrie

Telekom lanseaza iPhone 6S in 9 octombrie

2

lansare iPhone 6S Telekom 9 octombrie precomanda 2 octombrieTelekom va lansa iPhone 6S in 9 octombrie in Romania si va deschide o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus incepand din data de 2 octombrie in tara noastra.

Operatorul de telefonie mobila nu a facut inca oficial anuntul, insa reprezentantii sai mi-au confirmat astazi lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom din 9 octombrie, sesiunea de precomenzi din 2 octombrie urmand a fi deschisa atat in website-ul operatorului, cat si in magazinele proprii/cele partenere.

Anul trecut Telekom a avut cele mai bune preturi la abonament pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar anul acesta nu ma astept ca ei sa abordeze o strategie diferita, insa preturile standard pentru terminale au fost usor mai mari decat cele ale competitorilor.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom completeaza trio-ul operatorilor de telefonie mobila din tara noastra care vor oferi terminalele incepand din data de 2 octombrie pentru precomanda, insa alte magazine partenere din tara o vor face deasemenea.

UPDATE: Cei de la Telekom au trimis si un comunicat de presa privind lansarea.

Buna ziua,

Telekom Romania va oferi iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate terminale iPhone, incepand de vineri, 9 octombrie 2015. Utilizatorii interesati pot pre-comanda terminalele iPhone 6s si iPhone 6s Plus incepand de vineri, 2 octombrie, pe www.telekom.ro.

Pentru mai multe informatii despre noile terminale iPhone, va rugam sa vizitati  www.apple.com/iphone.

Articolul anteriorCum activez iCloud Music Library in iPhone, iPad si iTunes
Urmatorul articolCele mai bune si mai noi reduceri zilnice – 29.09.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.