Cat dureaza incarcarea iPhone 6S si 6S Plus ?

cat dureaza incarcarea iPhone 6S si iPhone 6S PlusCat dureaza incarcarea iPhone 6S si 6S Plus ? Pentru cei dintre voi interesati de timpii de incarcare ai iPhone 6S si iPhone 6S Plus am o veste nu chiar atat de grozava deoarece reducerea capacitatii bateriilor terminalelor nu reduce substantial si timpul de incarcare.

Incarcarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus se face in aproximativ aceeasi durata precum incarcarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, diferenta nefiind chiar atat de importanta incat sa poata fi luata in calcul pentru ca Apple nu a implementat un sistem de incarcare rapida precum cel din smartphone-urile Samsung.

Pentru cei dintre voi care nu stiu deja, un iPhone 6S se incarca in aproximativ 2 ore si jumatate cu incarcatorul standard si ceva mai repede cu unul pentru tablete iPad, iPhone 6S Plus incarcandu-se in peste 3 ore cu incarcatorul standard si in mai putin timp cu cel pentru iPad.

Desi ar fi fost grozav ca Apple sa implementeze un sistem de incarcare rapida in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, din pacate nu avem parte de o asemenea tehnologie, asa ca va trebui sa asteptati in continuare pentru incarcarea terminalelor pentru o perioada la fel de lunga de timp.