iPhone 6S vs iPhone 6 – browser speed test

iPhone 6S iPhone 6 browser testiPhone 6S este cu mult, mult mai performant decat iPhone 6 din toate punctele de vedere, insa cand vine vorba despre navigarea pe internet diferentele nu sunt chiar atat de mari precum le arata testele sintetice.

Mai exact, desi iPhone 6S incarca paginile de internet mai repede decat iPhone 6 in 90% din cazuri, dar diferenta nu este majora intre timpii de incarcare, iar acest lucru este intalnit anual cu lansarile de terminale iPhone.

Daca in ceea ce priveste incarcarea paginilor web diferentele nu sunt majore, cand vine vorba despre redeschiderea website-urilor din background lucrurile sunt diferite fata de ceea ce stiati deja, cei 2 GB RAM facand diferenta din plin in utilizarea zilnica.

In testul facut de catre mine veti vedea ca unele website-uri sunt reincarcate pe iPhone 6 cand sunt redeschise din background-ul Safari in timp ce pe iPhone 6S ele sunt pur si simplu afisate fara a fi reincarcate, iar aici se face diferenta dintre 1 GB RAM si 2 GB RAM.

Terminalele iPhone 6S si iPhone 6 folosite de catre mine pentru acest test nu aveau vreo aplicatie deschisa in background, insa in utilizarea zilnica veti avea aplicatii deschise in background, unele care descarca ceva, altele care ruleaza muzica si ele consuma mult RAM in multe situatii.

In acest caz cei 2 GB RAM din iPhone 6S vor mentine situatia neschimbata fata de ceea ce vedeti in clipul de mai jos, insa pe terminalele vechi website-urile se vor reincarca din nou la redeschidere si nu vor fi redate la fel de usor.

Luand in considerare toate lucrurile, iPhone 6S nu ofera un spor dramatic de viteza pentru navigarea pe internet, nici cand vine vorba despre redeschdierea website-urilor din background, asa ca nu va asteptati la asa ceva dupa ce achizitionati terminalele.