OS X El Capitan a fost lansat

9

OS X El Capitan lansatOS X El Capitan a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferindu-le posesorilor de Mac-uri din lumea intreaga posibilitatea de a instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru calculatoarele lor.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

V-am prezentat ieri primele review-uri pentru OS X El Capitan, majoritatea celor care au incercat noua versiune a sistemului de operare laudand rapiditatea cu care acesta ruleaza orice fel de task-uri, dar si noile functii care pun in valoare hardware-ul Mac-urilor.

OS X El Capitan nu este o schimbare la fel de importanta pentru platforma OS X precum a fost OS X Yosemite, insa compania Apple a implementat noi functii de interconectare inteligenta a iDevice-urilor, a rezolvat probleme ale sistemului de operare si a „imprumutat” uneie functii ale Windows.

Mai mult ca niciodată, Mac e computerul pe care toată lumea iubește să-l folosească. Iar unul dintre cele mai serioase motive este OS X. E ceea ce face ca un Mac să fie un Mac. Cu OS X, e simplu să faci lucruri uimitoare și o plăcere să faci lucrurile de zi cu zi. OS X El Capitan dezvoltă funcțiile revoluționare și designul strălucit ale lui OS X Yosemite, perfecționând experiența și îmbunătățind performanța multor lucruri mici care fac o mare diferență. OS X El Capitan duce experiența Mac mai departe.

O descriere completa a OS X El Capitan gasiti in cadrul website-ului Apple Romania, iar daca sunteti interesati sa instalati noua versiune, ei bine ea este disponibila pentru descarcare GRATUITA din Mac App Store sau urmand acest link.