Prima Pagina OS X El Capitan OS X El Capitan a fost lansat

OS X El Capitan a fost lansat

OS X El Capitan lansatOS X El Capitan a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferindu-le posesorilor de Mac-uri din lumea intreaga posibilitatea de a instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru calculatoarele lor.

V-am prezentat ieri primele review-uri pentru OS X El Capitan, majoritatea celor care au incercat noua versiune a sistemului de operare laudand rapiditatea cu care acesta ruleaza orice fel de task-uri, dar si noile functii care pun in valoare hardware-ul Mac-urilor.

OS X El Capitan nu este o schimbare la fel de importanta pentru platforma OS X precum a fost OS X Yosemite, insa compania Apple a implementat noi functii de interconectare inteligenta a iDevice-urilor, a rezolvat probleme ale sistemului de operare si a “imprumutat” uneie functii ale Windows.

Mai mult ca niciodată, Mac e computerul pe care toată lumea iubește să-l folosească. Iar unul dintre cele mai serioase motive este OS X. E ceea ce face ca un Mac să fie un Mac. Cu OS X, e simplu să faci lucruri uimitoare și o plăcere să faci lucrurile de zi cu zi. OS X El Capitan dezvoltă funcțiile revoluționare și designul strălucit ale lui OS X Yosemite, perfecționând experiența și îmbunătățind performanța multor lucruri mici care fac o mare diferență. OS X El Capitan duce experiența Mac mai departe.

O descriere completa a OS X El Capitan gasiti in cadrul website-ului Apple Romania, iar daca sunteti interesati sa instalati noua versiune, ei bine ea este disponibila pentru descarcare GRATUITA din Mac App Store sau urmand acest link.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • dracia

  merge, dar greu

 • Puffy Mic

  Mie mi s-a blocat download-ul..i-am dat pause ca sa inchid unele aplicatii sa se miste mai repede, si acum nu mai porneste..sa-l las pana dimineata poate-si revine?

 • ciuciu

  Smecher el capitan , intr-adevar se misca mult mai repede pe imac.

 • Astro

  ce fel de imac folosesti ?eu am imac mid 2011 si ma gandesc sa ii fac update de la mountain lion

 • MrUnivers

  Nici acum nu merge ,la voi cum e?

 • outsider

  nu observ sa mearga nici mai repede, nici mai incet pe MB Pro 15 din 2014

 • MrUnivers

  Eu vroiam sa spun ca nu merge descarcat de pe app store!

 • MeUnivers

  L-ai luat din app store?

 • MrUnivers

  Cum ai reusit sa il descarci?

 • Ovi

  Este foarte rapid! Este o diferenta majora fata de Yosemite, cel putin in utilizarea lui de zi cu zi, si aici ma refer, la “surfing the web”. Daca inainte cand deschideam site-uri precum The Verge, sau Facebook, acestea agatau, acum merge perfect! Sunt foarte multumit de noul sistem de operare! Am Macbook Pro, Late 2014.