OS X El Capitan a fost lansat

OS X El Capitan lansatOS X El Capitan a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferindu-le posesorilor de Mac-uri din lumea intreaga posibilitatea de a instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru calculatoarele lor.

V-am prezentat ieri primele review-uri pentru OS X El Capitan, majoritatea celor care au incercat noua versiune a sistemului de operare laudand rapiditatea cu care acesta ruleaza orice fel de task-uri, dar si noile functii care pun in valoare hardware-ul Mac-urilor.

OS X El Capitan nu este o schimbare la fel de importanta pentru platforma OS X precum a fost OS X Yosemite, insa compania Apple a implementat noi functii de interconectare inteligenta a iDevice-urilor, a rezolvat probleme ale sistemului de operare si a “imprumutat” uneie functii ale Windows.

Mai mult ca niciodată, Mac e computerul pe care toată lumea iubește să-l folosească. Iar unul dintre cele mai serioase motive este OS X. E ceea ce face ca un Mac să fie un Mac. Cu OS X, e simplu să faci lucruri uimitoare și o plăcere să faci lucrurile de zi cu zi. OS X El Capitan dezvoltă funcțiile revoluționare și designul strălucit ale lui OS X Yosemite, perfecționând experiența și îmbunătățind performanța multor lucruri mici care fac o mare diferență. OS X El Capitan duce experiența Mac mai departe.

O descriere completa a OS X El Capitan gasiti in cadrul website-ului Apple Romania, iar daca sunteti interesati sa instalati noua versiune, ei bine ea este disponibila pentru descarcare GRATUITA din Mac App Store sau urmand acest link.