Probleme dupa instalarea iOS 9.0.2

38

probleme instalare iOS 9.0.2iOS 9.0.2 are probleme dupa instalare ? Am vazut aceasta intrebare printre comentariile publicate de catre voi aseara dupa lansarea iOS 9.0.2, iar acum va spun ca unii utilizatori au intampinat anumite probleme.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Problemele dupa instalarea iOS 9.0.2 implica imposibilitatea de a mai incarca iPhone, iPad sau iPod Touch-urile, disparitia semnalului, imposibilitatea de a mai naviga pe internet, imposibilitatea de a accesa App Store sau de a deschide unele aplicatii, probleme cu apelurile si multe altele.

Nu toate lumea are iOS 9.0.2 probleme dupa instalare, insa in general se pare ca utilizatorii nu sunt chiar atat de multumiti de ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch incepand de aseara, dar probabil multi se asteptau la un asemenea rezultat cu update-uri atat de dese.

Probleme dupa instalarea iOS 9.0.2 pot aparea in situatia in care ati facut update prin sistemul Actualizare Software, Software Update, ori ati utilizat iTunes si sistemul de update, asta deoarece in general aceste tipuri de actualizari importa si problemele prin instalare.

Compania Apple spune ca in iOS 9.0.2 a rezolvat cateva probleme foarte importante ale sistemului de operare, inclusiv o vulnerabilitate periculoasa care oferea acces la contacte si poze pe terminalele protejate cu un cod de siguranta, insa nu toata lumea este multumita.

Daca aveti iOS 9.0.2 probleme dupa instalare, atunci recomandarea mea este sa faceti un o instalare „curata” a sistemului de operare fara a folosi un backup vechi pentru ca asa exista cele mai multe sanse de a avea parte de o experienta buna fara a importa si problemele vechi.

In aceeasi idee va spun din nou si ca Apple a blocat posibilitatea de a face downgrade iOS 8.4.1 sau iOS 9, astfel ca puteti reveni doar la iOS 9.0.1 pentru a rezolva unele probleme existente acum, desi eu inca nu amg gasit vreuna care sa impuna un downgrade atat de important.

Voi ati intalnit probleme dupa instalarea iOS 9?