Prima Pagina iPhone 6S De unde cumpar iPhone 6S decodat

De unde cumpar iPhone 6S decodat

De unde cumpar iPhone 6S decodatDe unde cumpara iPhone 6S decodat este o intrebare pe care foarte multi utilizatori si-o pun din moment ce aseara Orange, Vodafone si Telekom au lansat iPhone 6S si iPhone 6S Plus in propriile retele la preturi pe care multi dintre voi le asteptau deja.

Orange vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai ieftin decat in Apple Store, insa vinde doar terminale codate, dar asta nu inseamna ca va trebui sa le folositi in aceasta stare, chiar daca cei de la Orange se incapataneaza sa traiasca in trecut.

In momentul de fata puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat de la orice magazin online din Romania, toate avand numai terminale decodate in stoc, iar daca se intampla sa nimeriti unui codat in vreo retea, puteti cere inlocuirea lui gratuita fara vreo problema.

De unde cumpara iPhone 6S decodat

Telekom Romania este singurul operator de la care oficial puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat in momentul de fata, ei comercializand de ani de zile terminale iPhone libere de retea, iar situatia nu s-a schimbat nici acum, asa ca puteti sta linistiti.

Vodafone ar putea fi o alta solutie de la care ati putea cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat, operatorul de telefonie mobila avand obiceiul de a vinde terminalele decodate in ultima vreme, insa aici va trebui sa intrebati reprezentantii operatorului inainte de a face achizitia.

Daca totusi te-ai decis sa profiti de oferta celor de la Orange, sau a celor de la Vodafone, si esti client deja, si ai cumparat un iPhone 6S si iPhone 6S Plus codat de la ei, atunci trebuie sa stii ca poti cere decodarea gratuita a aparatului, operatorul fiind obligat sa faca acest lucru in baza legislatiei din Romania.

Era comercializarii telefoanelor mobile codate este pe sfarsite, insa cei de la Orange sunt ultimul bastion in lupta mentinerii sale in viata.

 • Cosmin

  Incredibil cat de repede s-au mișcat anul asta cu lansarea… Nu mai poate omul sa facă o bișniță cu iphone de ăștia cu lansările lor 🙂

 • Gotti

  Salut. zaone am pe cineva care vine din State la inceputul anului viitor, ai idee in Apple Store din US pot cumpara iPhone 6S la liber ????? Si sa functioneze in orice retea din Romania ???? Multumesc

 • Da, se poate, dar la pret standar si sa faci activarea in Romania.

 • alex

  Nu-i adevarat. Nu trebuie sa faci activarea la noi in tara. Eu mi-am luat din Apple Store din New York si l-am activat acolo cu cartela de Romania in roaming, si merge si aici.

 • @alex: Da, ok, m-am exprimat gresit, trebuie cu cartela de orice altceva in afara operatorilor din SUA :))
  Sau doar in afara AT&T, T-Mobile si Verizon. Oricum la restore iar se decodeaza daca e alta cartela, deci nu e bai.

 • Dan

  Nu-i adevarat. Nu e obligatoriu sa faci activarea la noi in tara. Eu mi-am luat din Apple Store din New York si l-am activat cu cartela de aici chiar daca eram in roaming, si merge fara nicio problema si in Romania.

 • Gotti

  Ce model de iPhone ti-ai luat ? iPhone 6S ?? Si cand ti-ai cumparat ??? Ca inainte stiam si eu ca mergea, acum am auzit versiune ca nu le mai da neverlocked di Apple Stoare US. Merci

 • Gotti

  Am incercat acum sa fac o simulare de cumparare pe apple.com si la ultimul punct, dupa ce alegi modelul si culoarea, te pune sa selectezi unul din cei 4 operatori de telefonie din US : at&t, Sprint , T-Mobile si Verizon. Nu exista optiune sa selectezi la liber , asta poate insemna ceva ??? Ca nu ar vinde sim free ??? Multumesc.

 • Dan

  Acum 2 ani mi-am luat 5s. Anul trecut mi-am luat 6. Anul acesta 6s. Toate neverlocked, la pretul de Apple Store + 9% taxe. Si de fiecare data le-am activat acolo cu cartela de vodafone romania, in roaming. Si functioneaza si aici in Romania fara nicio problema.

 • Gotti

  Salut. O ultima rugaminte. Ce trebuie cerut in Apple Store SUA ? Un model anume, sa fie cerut neverlocked ? Multumesc.

 • Dan

  Nu trebuie sa ceri un model anume. In Apple Store toate sunt neverlocked si functioneaza oriunde in lume.