De unde cumpar iPhone 6S decodat

De unde cumpar iPhone 6S decodatDe unde cumpara iPhone 6S decodat este o intrebare pe care foarte multi utilizatori si-o pun din moment ce aseara Orange, Vodafone si Telekom au lansat iPhone 6S si iPhone 6S Plus in propriile retele la preturi pe care multi dintre voi le asteptau deja.

Orange vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai ieftin decat in Apple Store, insa vinde doar terminale codate, dar asta nu inseamna ca va trebui sa le folositi in aceasta stare, chiar daca cei de la Orange se incapataneaza sa traiasca in trecut.

In momentul de fata puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat de la orice magazin online din Romania, toate avand numai terminale decodate in stoc, iar daca se intampla sa nimeriti unui codat in vreo retea, puteti cere inlocuirea lui gratuita fara vreo problema.

De unde cumpara iPhone 6S decodat

Telekom Romania este singurul operator de la care oficial puteti cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat in momentul de fata, ei comercializand de ani de zile terminale iPhone libere de retea, iar situatia nu s-a schimbat nici acum, asa ca puteti sta linistiti.

Vodafone ar putea fi o alta solutie de la care ati putea cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodat, operatorul de telefonie mobila avand obiceiul de a vinde terminalele decodate in ultima vreme, insa aici va trebui sa intrebati reprezentantii operatorului inainte de a face achizitia.

Daca totusi te-ai decis sa profiti de oferta celor de la Orange, sau a celor de la Vodafone, si esti client deja, si ai cumparat un iPhone 6S si iPhone 6S Plus codat de la ei, atunci trebuie sa stii ca poti cere decodarea gratuita a aparatului, operatorul fiind obligat sa faca acest lucru in baza legislatiei din Romania.

Era comercializarii telefoanelor mobile codate este pe sfarsite, insa cei de la Orange sunt ultimul bastion in lupta mentinerii sale in viata.