Ce iPhone 6S din SUA poate fi folosit in Romania ?

Ce iPhone 6S din SUA poate fi folosit in RomaniaDaca sunteti curiosi ce iPhone 6S din SUA poate fi folosit in Romania pentru a-l cumpara mai ieftin de acolo in ideea de a il folosi in tara noastra, ei bine in acest articol va voi spune ce puteti achizitiona fara a avea probleme.

Conform companiei Apple, toate terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus din SUA sunt compatibile cu retelele de telefonie mobila GSM din Romania, deci raspunsul la intrebarea ce iPhone 6S din SUA poate fi folosit in Romania este : oricare, iar aici vorbim atat despre retelele 4G, cat si despre cele 3G.

Daca in cazul retelelor 3G nu trebuie sa ne mai intrebam de mult ce iPhone din SUA poate fi folosit in Romania, in cazul retelelor 4G intrebarea are acelasi raspuns de 2 ani de zile, astfel ca orice terminal cumparat de acolo poate fi utilizat in retelele 4G din Romania fara probleme.

Ce iPhone 6S din SUA poate fi folosit in Romania ?

In Romania retelele 4G principale sunt construite pe frecventele de 1800 MHz, 2600 MHz si in anumite zone de 800 MHz, cei de la Digi Mobil 4G fiind singurii care au implementat tehnologia TDD 2600 MHz in reteaua proprie, iar acest lucru ii separa de restul operatorilor, inclusiv prin compatibilitate.

De la tot ceea ce v-am spus mai sus face exceptie Digi Mobil 4G, deoarece nu va pot confirma fara dubiu ca iPhone-urile vandute in SUA sunt compatibile cu reteaua celor de la RCS & RDS, iar in aceasta lista includem si terminalele vandute in Europa..

Concluzionand, orice iPhone 6S din SUA poate fi folosit in Romania in oricare dintre retelele de telefonie mobila 3G si 4G, cu incertitudine pentru Digi Mobil 4G, insa veti putea folosi cu siguranta terminalele in reteaua 3G a celor de la Digi Mobil, asa ca macar veti putea folosi reteaua de telefonie mobila a operatorului.