Husele pentru iPhone 6 se potrivesc pe iPhone 6S ?

carcasa iPhone 6 pusa pe iPhone 6S 1iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cu 0.2mm mai groase decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar unii se intreaba daca husele si carcasele pentru iPhone 6 se potrivesc pe iPhone 6S, sau viceversa, avand in vedere diferenta in grosime.

V-am spus inaintea lansarii celor doua noi terminale ca husele si carcasele pentru iPhone 6S nu s-ar potrivi pe iPhone 6S, insa in realitate nu exista vreo problema cu accesoriile originale ale companiei Apple si probabil acelasi lucru este valabil inclusiv cu accesoriile terte.

Am cate o husa din silicon pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, pe langa cea de la Apple pe care o vedeti in imagini, iar in cazul ambelor accesorii totul s-a potrivit fara probleme chiar din momentul in care am introdus terminalele in accesorii, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

In general producatorii de carcase si huse isi gandesc produsele pentru a avea o toleranta de 0.X mm in cazul in care utilizatorii vor dori sa foloseasca produsele pe multiple dispozitive care ar putea avea grosimi diferite, iar multumita acestei gandiri puteti folosi pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus husele si carcasele pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

carcasa iPhone 6 pusa pe iPhone 6S 3

Compania Apple a confirmat aceasta compatibilitate inca de acum doua saptamani, iar eu acum va spun ca husele si carcasele pentru iPhone 6 se potrivesc pe iPhone 6S chiar daca nu sunt originale ale companiei Apple, asa ca in cazul in care va temeati de asa ceva, puteti sta linistiti.

De la aceasta regula fac, cel mai probabil, exceptie carcasele cu baterii externe care sunt gandite pentru a tine terminalele fixe, asa ca in cazul lor s-ar putea sa aveti unele probleme, desi nu e obligatoriu sa se intample asa.

carcasa iPhone 6 pusa pe iPhone 6S 4