Tim Cook a fost premiat pentru campaniile pentru protejarea drepturilor omului

Tim Cook aparare drepturi omIn curusl acestui weekend Tim Cook a fost premiat in cadrul unui eveniment organizat in SUA care are rolul de a celebra campaniile pentru promovarea egalitatii intre oameni si sustinerea respectarii drepturilor omului in intreaga lume.

Mai exact, Tim Cook a fost laudat pentru faptul ca a avut curajul sa recunoasca in fata lumii intregi ca este de orientare homosexuala, el fiind conducatorul uneia dintre cele mai populare si mai puternice companii de pe planeta, anuntul avand un impact major in diverse colturi de pe planeta.

Pentru aceasta actiune si multe altele Tim Cook a fost premiat si a fost laudat inclusiv de catre vicepresedintele american Joe Biden pentru curajul de care a dat dovada in sustinerea unei cauze atat de controversate in intreaga lume.

Plenty of colleagues at Apple know I’m gay, and it doesn’t seem to make a difference in the way they treat me. Of course, I’ve had the good fortune to work at a company that loves creativity and innovation and knows it can only flourish when you embrace people’s differences. Not everyone is so lucky. People need to hear that being gay does not give you limitations in life.

La ceremonia de premiere Tim Cook a tinut un discurs de cateva minute in care a vorbit despre importanta respectarii drepturilor omului si a respectarii dreptului la egalitate, el afirmand ca toate persoanele gay trebuie sa stie ca daca vor recunoaste public acest lucru nu vor avea limitari in viata.

Puteti urmari discursul lui Tim Cook in articolul celor de la CNBC care au fost prezenti la eveniment.